Windows 11 sorunları düzeldi mi?

Metee0

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Core i5 13400F
ASUS GeForce RTX 4060 Ti DUAL OC 8GB GDDR6
ASUS PRIME H610M-K 3200MHz DDR4 Soket 1700
MLD M500 ULTRA 1TB
2x GSKILL 16GB Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4
Thermaltake View 200 TG 650W 80+
Merhaba arkadaşlar.
Windows 11'deki buglar, program çökme sorunları, program açılmama sorunları düzeltildi mi kullanan var mı? Bir arkadaşım 11'e yükselttikten sonra Valorant hata veriyor dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar.
Windows 11'deki buglar, program çökme sorunları, program açılmama sorunları düzeltildi mi kullanan var mı? Bir arkadaşım 11'e yükselttikten sonra Valorant hata veriyor dedi.
Merhaba. Bahsettiğiniz buglar hakkında örnek verebilir misiniz?
Mesela örneğin: "Taskbar'a sağ tıklayınca explorer duruyor" gibisinden. Ben de bunun neden oluşabileceği hakkında yardımda bulunayım.
Çünkü bu bahsettiklerinizin kesinlikle OS'dan kaynaklı olduğunu kimse söyleyemez.
Belki virüs vardır bahsettiğiniz kişide.

Merhaba. Bahsettiğiniz buglar hakkında örnek verebilir misiniz?
Mesela örneğin: "taskbar'a sağ tıklayınca Explorer duruyor" gibisinden. Ben de bunun neden oluşabileceği hakkında yardımda bulunayım.
Çünkü bu bahsettiklerinizin kesinlikle OS'dan kaynaklı olduğunu kimse söyleyemez.
Belki virüs vardır bahsettiğiniz kişide.

Hocam mesela ben önceden Windows 11 kurduğumda Razer Synapse gibi Razer'ın programlarının hiçbiri açılmıyordu. Windows 10'a dönünce düzeldi. Bunun haricinde birkaç buga daha rastlamıştım ama tam hatırlamıyorum. Windows 11'in sorunlu olduğunu hepimiz biliyoruz. Düzeltildiyse yükseltmeyi düşünüyorum.

Hocam mesela ben önceden Windows 11 kurduğumda Razer Synapse gibi Razer'ın programlarının hiçbiri açılmıyordu. Windows 10'a dönünce düzeldi. Bunun haricinde birkaç buga daha rastlamıştım ama tam hatırlamıyorum. Windows 11'in sorunlu olduğunu hepimiz biliyoruz. Düzeltildiyse yükseltmeyi düşünüyorum.
Düzeltilmiştir yüksek ihtimalle hocam ben kullandığım zaman (1 hafta önce falan) hiç sıkıntı yaşamıyordum W11'de.

Merhaba arkadaşlar.

Sordugunuz çok geniş konu.
Kurup denersiniz sorun nerede varsa veya gorurseniz konu açarsınız.
Burada bu durumda kimse net cevap veremez.
Bem ekim ayı 1742'den beri full modlayarak kullanıyorum. En olası sorun guncellemelerden alırdım. Onu dahi almadım veya farklı sorunla karsılasmadım. 300 civar ayar yapmama ragmen.
Bazıları orijinal ISO kullanmadına ragmen sorun yasayabiliyor. Bu en baslıca ornek vs.

Sordugunuz çok geniş konu.
Kurup denersiniz sorun nerede varsa veya gorurseniz konu açarsınız.
Burada bu durumda kimse net cevap veremez.
Bem ekim ayı 1742'den beri full modlayarak kullanıyorum. En olası sorun guncellemelerden alırdım. Onu dahi almadım veya farklı sorunla karsılasmadım. 300 civar ayar yapmama ragmen.
Bazıları orijinal ISO kullanmadına ragmen sorun yasayabiliyor. Bu en baslıca ornek vs.
Hocam cevabınız için teşekkür ederim ama benim için 'kurup bakmak' çok kolay bir şey değil. Bilgisayarımda yaklaşık 1TB veri var ve kurduktan sonra sorun çıkarsa tekrar Windows 10’a dönmek, programları yeniden kurmak, verileri yedekten almak vs. ciddi zaman ve emek kaybı. Daha önce bir kurulumumda Razer yazılımı çalışmamıştı, çözemedim bunun yanında sistemim gayet yeterli olmasına rağmen takılmalar vs. yaşamıştım ve format atmak zorunda kalmıştım. Bu yüzden tekrar aynı riski almak istemiyorum. O yüzden de forumda kullanıcı yorumlarını görmek, genel bir fikir edinmek istedim. Sizin yaşamadığınız bir sorunu başkası yaşamış olabilir, ben de onu görmek istiyorum.

Merhaba arkadaşlar.
Arkadaşlar galiba sormak istediğim şey yanlış anlaşılmış. Aslında niyetim Windows 11'e geçiş yapmadan önce güncel kullanıcı deneyimlerini öğrenmekti. ‘Düzeltildi mi?’ derken, eski sürümlerde karşılaşılan yaygın sorunlar sonradan giderildiyse artık stabil hale geldi mi demek istemiştim. Yoksa tek bir arkadaşın yaşadığı hatadan genelleme yapma niyetim yoktu. Kullanan varsa şu anki durum hakkında deneyim paylaşırsa çok memnun olurum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı