Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- HP Victus 16 S1035NT
- Meslek
- Yazılımcı/Yayıncı
Arkadaşlar galiba sormak istediğim şey yanlış anlaşılmış. Aslında niyetim Windows 11'e geçiş yapmadan önce güncel kullanıcı deneyimlerini öğrenmekti. ‘Düzeltildi mi?’ derken, eski sürümlerde karşılaşılan yaygın sorunlar sonradan giderildiyse artık stabil hale geldi mi demek istemiştim. Yoksa tek bir arkadaşın yaşadığı hatadan genelleme yapma niyetim yoktu. Kullanan varsa şu anki durum hakkında deneyim paylaşırsa çok memnun olurum.
Eski sürümlerde yaşamış olduğunuz sorunlar üstteki gibi değilse OS'tan olduğuna emin olamazsınız. 11 Çıktığı günden beri 100'den fazla bilgisayara donanımlar yetmese bile kurdum hiçbir sorun olmadı bugüne kadar. Bahsettiğiniz Razer yazılımının çökmesi de Win11'e destek olmaması olabilir. En basitinden virüs bile olabilir. Şahsen bildiğimden söylüyorum, sevilen bir oyunu crackleyip içine virüs atsam ve siz buna oynamak için yönetici izni verseniz, aklınıza gelemeyecek kadar şeyler yaptırabilirim.Mesela örneğin: "Taskbar'a sağ tıklayınca explorer duruyor" gibisinden. Ben de bunun neden oluşabileceği hakkında yardımda bulunayım.
Çünkü bu bahsettiklerinizin kesinlikle OS'dan kaynaklı olduğunu kimse söyleyemez.
Yani uzun lafın kısası: Her hatada işletim sistemini suçlamak hiçbir şey ifade etmiyor!