Windows 11 sorunlu mu?

Rheymerman

Centipat
Ekran kartı
GTX 1650 Ti
İşlemci
i5 10350H
Windows 11 kararlı sürüm çıktığından beri kullanıyorum ve her gelen güncellemeyi yapıyorum ama çok fazla hata var. Sağ alttaki saat kısmı ilk açışında her seferinde kısa bir donma oluyor. Bilgisayarı kullanırken arkada çok fazla program varsa donmalar yaşıyorum. Arada sırada mavi ekran hatası alıyorum en son aldığımda uzunca bir süre PC siyah ekranda kaldı BIOS'a bile girmedi 6. açıp kapamada falan düzeldi. Son zamanlarda arama çubuğuna girdiğimde arama sonuçlarını bulamıyor 3 saat boyunca :d normalde 1 salise sürer.

Arayüz tasarımı da kullanışlı değil. En basit ses düzeyi karıştırıcısına girmek için bile 5 6 defa tıklama yapıyorum. Masaüstünde sağ tık yapınca sekme daha geç geliyor animasyon varmış gibi. Genshin açarken 6 7 defa program yanıt vermiyor hatası alıyorum vs cart curt.

Windows 10 da bunların hiçbirisini yaşamıyordum şimdi geri temiz kurulum yapacağım 10'a.

Monster Abra A7 v12.2, i5 10350h, GTX 1650 Ti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11 kararlı sürüm çıktığından beri kullanıyorum ve her gelen güncellemeyi yapıyorum ama çok fazla hata var. Sağ alttaki saat kısmı ilk açışında her seferinde kısa bir donma oluyor. Bilgisayarı kullanırken arkada çok fazla program varsa donmalar yaşıyorum. Arada sırada mavi ekran hatası alıyorum en son aldığımda uzunca bir süre PC siyah ekranda kaldı BIOS'a bile girmedi 6. açıp kapamada falan düzeldi. Son zamanlarda arama çubuğuna girdiğimde arama sonuçlarını bulamıyor 3 saat boyunca :d normalde 1 salise sürer.

Arayüz tasarımı da kullanışlı değil. En basit ses düzeyi karıştırıcısına girmek için bile 5 6 defa tıklama yapıyorum. Masaüstünde sağ tık yapınca sekme daha geç geliyor animasyon varmış gibi. Genshin açarken 6 7 defa program yanıt vermiyor hatası alıyorum vs cart curt.

Windows 10 da bunların hiçbirisini yaşamıyordum şimdi geri temiz kurulum yapacağım 10'a.

Monster Abra A7 v12.2, i5 10350h, GTX 1650 Ti.
Hayır benim sistemimde sorun yok.

Ekran Alıntısı.PNG

Stabilize değil, her donanımı bırakın her kurulumda farklı performans var.

Aynı şey Windows 10 dada oldu şimdi ki olduğu gibi Windows 11'e yarım yamalak diyorlar eskidende Windows 10 böyle yeni çıktığında sorunluydu geçmek için çok erken davranmışsınız ben pişman oldum 3 ay kullandım sıkıntı çıkardı büyük güncellemeyi bekleyin bu yıl gelecek belki o düzeltir.

aynen ses düzeyi karıştırıcısı olayı biraz aptalca olmuş, bende de saydamlık açıkken pc biraz sıkıntı çekiyor da saydamlığı kapatınca daha rahat kullanabiliyorum eğer sen de kapatmadıysan bence önce onu dene

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı