Windows 11 şu anda nasıl?

Dün gece W11 kurdum. Şimdilik iyi duruyor Diablo IV oynadığımda performans güzeldi Windows 10'da takılma falan oluyordu. Donanım hızlandırma GPU ayarını açınca mavi ekran yiyorum. Bu ayarı ne zaman açsam mavi ekran yiyorum. Windows 10'da da böyleydi. Hiçbir şekilde çözemedim neden mavi ekran verdiğini. 1 hafta daha kullandıktan sonra hata vs karşılaşırsam buraya yazarım.

Bu arada,
Windows 11 için performans ayarları vs bakarken şu videoyu buldum ve indirdim. İzlemenizi öneririm. Windows 11'de çeşitli düzenlemeler yapmanızı sağlıyor. Gaming için ekstra ayar seçenekleri mevcut. Masaüstü sağ tık Windows 10'daki gibi oluyor, gereksiz uygulamaları siliyor vs. işe yarıyor.

Son düzenleme:
Ben de dün Diablo 4 için W11 kurdum, kesinlikle W11 de daha sorunsuz çalışıyor, en azından benim sistemim için öyle. W10 da takılmalar stutterlar oluyordu. W11 de düzeldi, akıcı oynuyorum.

Bende bi hastalık var. Ekran masaüstünde iken sürekli sağ tık-yenile yapan bi modelim. Birde kopyala/yapıştır kısmına takığım. Bu ikisini W11 de yapmak çok zor 🤣

Bir şey kopyaladığımda yapıştırmak için Diğer özellikler i seçip oradan yapıştır a geçiyor. Bu özelliğine şimdilik ayar oluyorum. Onun dışında iyi 😇

TPM bypassed halini kullanıyorum Windows 10'dan daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı