Çözüldü Windows 11 Subsystem for Linux Update 5.10.43 0x80070643 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
500 Republica
Merhaba, Windows 11 kurulumdan sonra gelen bu güncelleme yüklenemiyor. Sorun gider vs. her şeyi denedim, yine de yüklenmiyor. Bundan önce farklı güncelleme başarıyla kuruldu.

(Windows 11'e resmi ISO dosyasıyla yükseltme yaptım.)

1632750889794.png

Çözüm
Eğer beta kullanıyorsanız ara ara Windows Update sapıtabiliyor. Güncellemeyi yükleyip kuracağı sırada iptal etmemesi, hata verip indirememesi gibi sıkıntıları olabiliyor.

Bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar Windows Update'e girmeyi deneyin.
Ohoo neler denedim yine de düzelmiyor. :) Bekleyeceğiz artık sanırım çözümü yok. Fazla kurcalayıp sistemi bozmak istemiyorum malum diken üstündeyiz. :D
Çözüm:

WSL güncelleme dosyasını manuel indirip kurmak gerekiyor.

İnen dosyayı çalıştırın, disk seçmenizi isteyecek. Göz ata basıp inen dosyayı seçip ilerleyin, güncelleme tamamlanacak.
Eğer beta kullanıyorsanız ara ara Windows Update sapıtabiliyor. Güncellemeyi yükleyip kuracağı sırada iptal etmemesi, hata verip indirememesi gibi sıkıntıları olabiliyor.

Ohoo neler denedim yine de düzelmiyor. :) Bekleyeceğiz artık sanırım çözümü yok. Fazla kurcalayıp sistemi bozmak istemiyorum malum diken üstündeyiz. :D
Çözüm:

WSL güncelleme dosyasını manuel indirip kurmak gerekiyor.

İnen dosyayı çalıştırın, disk seçmenizi isteyecek. Göz ata basıp inen dosyayı seçip ilerleyin, güncelleme tamamlanacak.

Son düzenleme:
Çözüm
Merhaba, Windows 11 kurulumdan sonra gelen bu güncelleme yüklenemiyor. Sorun gider vs. her şeyi denedim, yine de yüklenmiyor. Bundan önce farklı güncelleme başarıyla kuruldu.

(Windows 11'e resmi ISO dosyasıyla yükseltme yaptım.)

Eki Görüntüle 1174960

Windows Defender virüs koruması açık mı? Açık değilse açıp tekrar dener misin? Benzer bir sorunu bu şekilde çözmüştüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı