Merhaba Technopat sakinleri, halihazırda bilgisayarımda Windows 11 kullanıyorum çeşitli oyunların anti cheat sistemleri Secure Boot'u açmamı istiyor ama zaten Windows 11'inde şart koştuğu üzere Secure Boot açık TPM 2.0'da açık ama ona rağmen hala Secure Boot hatası alıyorum. Çözümü nedir? Yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler.
Açık olduğunu zannediyorum ama tekrardan bir bakacağım BIOS'unda resimlerini sizinle paylaşırım yanlış bir şey varsa yönlendirirseniz sevinirim teşekkürler
TPM 2.0 görseldeki gibi açılıyor ben ilk başta Windows 11'e geçmek için böyle bir yol izlemiştim ve yeterli görmüş sanırsam Windows bunu sonrasında anti cheat uygulamalarında Secure Boot açın falan diyordu bu sayfadan önceki sayfada Secure Boot seçeneği var seçeneği tıkladıktan sonra Secure Boot mode seçeneği Custom olarak gelmişti Custom olduğu içinde enabled olmuyor Disabled'ta kalıyordu Secure Boot mode seçeneğini Standart'a aldıktan sonra enabled yapabildim şu anda Windows + r yaparak ''msinfo32.exe" yazdıktan sonra gösterdiğiniz seçenek açıldı teşekkürler Technopat <3
Dip not: Yanlış bir şey varsa görselde düzeltirseniz sevinirim.