Windows 11 "TPM 2.0" ve "Güvenli Önyükleme" desteklemelidir diyor

yusufirl

Hectopat
Daha fazla  
1633458558001.png

Bunları nasıl çözebilirim? PC'yi sıfırlamak gerekiyor mu?

Rehbere bakmanızı öneririm diye yazmıştım ama başka bir şey atayım:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Rehbere bakmanızı öneririm diye yazmıştım ama başka bir şey atayım:

Gigabyte marka anakart kullanıyorum

Burada elimden geldiğince bütün merak edilen soruları cevapladım.
Anakart modelim yok

@yusufirl

Güvenli Önyükleme denilen şey Secure Boot sanırım. Oradan daha fazla bilgi kısmından bakarak ya da kendiniz inceleyerek etkinleştirebilirsiniz.
Bir konuda görmüştüm legacyde olmuyormus UEFI olması gerekmiş legacyden UEFI ye geçince pc sıfırlanır mı

@yusufirl

Sanırım GPT ve MBR'i kastediyorsunuz. Tam net bilmediğimden dolayı size yardımcı olabilecek 2 tane konu buldum. Eğer hala tam yapamazsanız yeni konu açabilirsiniz: Bu konular Legacy PC'ye kurmayı anlatıyor ama ISO yazdırdığına göre sıfırlıyor olabilir. Siz daha detaylı inceleyin. Eğer bu konuda size yardım edebilmişsem ve en iyi cevap seçeneği varsa, beni seçerseniz çok sevinirim.😃

@yusufirl

Sanırım GPT ve MBR'i kastediyorsunuz. Tam net bilmediğimden dolayı size yardımcı olabilecek 2 tane konu buldum. Eğer hala tam yapamazsanız yeni konu açabilirsiniz: Bu konular Legacy PC'ye kurmayı anlatıyor ama ISO yazdırdığına göre sıfırlıyor olabilir. Siz daha detaylı inceleyin. Eğer bu konuda size yardım edebilmişsem ve en iyi cevap seçeneği varsa, beni seçerseniz çok sevinirim.😃

Teşekkür ederim bugünki ilginiz için yani çözüm olarak işaretledim ve upvote verdim yani elimden gelen buydu fazlasını bilmiyorum teşekkür ederim iyi geceler

@yusufirl

Ben hala o konuda destek veremediğimden üzgünüm ama isterseniz sizin için daha fazla araştırma yapabilirim. Ek olarak da böyle bir şey buldum. Siz en iyisi yeni konu açın, bu konuda bilgili arkadaşlar size mutlaka yardımcı olur.😀

@yusufirl

Ben hala o konuda destek veremediğimden üzgünüm ama isterseniz sizin için daha fazla araştırma yapabilirim. Ek olarak da böyle bir şey buldum. Siz en iyisi yeni konu açın, bu konuda bilgili arkadaşlar size mutlaka yardımcı olur.😀

Yeni konu açtım onay almasını bekliyorum :) Olsun ya elinizden geleni yaptınız teşekkür ederim attığınızada bakıyorum şimdi teşekkür ederim iyi geceler haber veririm eğer yapabilirsem

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı