Rehber Windows 11 TPM 2.0 ve Secure Boot Gerektirmeyen ISO

Aynı yöntem. Install dosyası değişiyor.

Böyle gözüküyor.

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2021-09-27 195010.png
    149,5 KB · Görüntüleme: 75
MSDN sürüm olarak paylaşacağım. Microsoft TPM'i zorunlu kılıyor, fakat CPU desteğini zorunlu kılmıyor. TPM'i de olmayanlar için her sürüm paylaşacağım.

Merhabalar, bende bu ISO dosyasını denemek istiyorum fakat tıkladığımda ürün etkinleştirme için kod istemekte. Bilgisayardaki kodu deniyorum fakat kabul etmiyor nasıl bir çözüm üretebiliriz?

hocam iso modlandığı için güvenilir mi? bunu denetleyebileceğimiz bir yer var mı? sakata gelmeyelim.

hocam iso modlandığı için güvenilir mi? bunu denetleyebileceğimiz bir yer var mı? sakata gelmeyelim.
ISO modlu değil efendim. Tamamen Windows kaynaklarından geliyor. Modlama gibi bir olay yok. Merak etmeyin, güvenli.
Merhabalar, bende bu ISO dosyasını denemek istiyorum fakat tıkladığımda ürün etkinleştirme için kod istemekte. Bilgisayardaki kodu deniyorum fakat kabul etmiyor nasıl bir çözüm üretebiliriz?
Ürün etkinleştirme anahtarını satın alarak mesela. Bazı illegal etkinleştirme methodları var tabii, fakat Warez'e yer yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…