Rehber Windows 11 TPM 2.0 ve Secure Boot Gerektirmeyen ISO

Evet söylemiştim. Recovery Windows Defender'ı da etkiliyor, sonuçta Defender ve bileşenleri de Windows 11'de güncellendi özellikle TPM'in gelmesi ile. Rica ederim, güle güle kullanın

PC'nizde TPM mevcut ise, normal bir şekilde yükleyebilirsiniz(Insider olmanız lazım.) 4 GB RAM ne kadar düşük kalsa da yine de kullanılabilir.

Peki bu hazırladığınız ISO'yu yüklersem herhangi bir fark olur mu? Ve şimdi geçmeli miyim acaba? 5 Ekim'de geçmeyi planlıyordum.

Son düzenleme:
Peki bu hazırladığınız ISO'yu yüklersem herhangi bir fark olur mu? Ve şimdi geçmeli miyim acaba? 5 Ekim'de geçmeyi planlıyordum.
PC'niz resmi olarak destekliyorsa neden benim hazırladığım ISO'yu yükleyesin ki? Tamamen destekliyorsa MSDN sürüm için 5 Ekim'i beklemeni öneririm.

Arkadaşlar sabah çok daha basit bir yöntem paylaşacağım, 2 tane ISO indirmenize gerek dahi kalmayacak. Her yerden her türlü yükseltme yapılabilecek. Şimdi de paylaşabilirdim fakat sanırsam herkes uyuyor Sabah yeni bir rehber ile görüşmek üzere.

Hocam, ben E7500'e kurmak istiyorum, ne zaman ayarlarsın? Veya şimdi anlatamaz mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…