Bir yerde okumuştum ancak tam emin olamadım. TPM zorunluluğu kaldırıldı mı?
Windows 11'i şu anda kullanıyorum. Ancak bir kaç defa mavi ekran hatası ile karşılaştığım için temiz kurulum ile tekrardan yükleyeceğim. Faceit TPM olayında biraz sorun çıkardığı için kapatıp kurulum yapacağım da. Tabii eğer kalktı ise.
@Recep Baltaş ISO ile kurulum yapmaya çalışmama rağmen bu sistem Windows 11'i çalıştıramaz hatası aldım. Neden almış olabilirim? Bugün yayınlanan ISO ile kurulum yapmayı denedim.
Windows 11 RTM 22621.525 - 64 Bit Türkçe İndirin https://tb.rg-adguard.net/dl.php?go=29c9e613 Microsoft üzerinden indirmek için tıklayın. Temiz kurulum rehberi: https://www.technopat.net/2021/06/24/windows-11-tanitildi-iste-yeni-nesil-windows-ozellikleri/...
www.technopat.net
Denediğim ISO dosyasını bu konu üzerinden indirdim.
Hocam işlemci ve TPM zorunluluğu kalktı demişsiniz ancak ben minimum şartların üzerinde olmama rağmen Insider üzeriden kurmaya çalıştığımda hata alıyorum , TPM zorunluluğu ve ya işlemci ile ilgili minimum gereksinimler sanırım hala mevcut durumda.
Hocam işlemci ve TPM zorunluluğu kalktı demişsiniz ancak ben minimum şartların üzerinde olmama rağmen Insider üzeriden kurmaya çalıştığımda hata alıyorum , TPM zorunluluğu ve ya işlemci ile ilgili minimum gereksinimler sanırım hala mevcut durumda.
Bir sorun yaşatmıyor, eğer illa ki Insider'a geçmek istiyorsanız; Leaked sürüme geçip, ardından tekrar Insider updatelerini kontrol edin. Desteklese de desteklemese de sorunsuz yükleme yapıyor. Kendim deneyimledim ve halen daha kullanıyorum.
Recep bey ben Insider'a katıldım fakat Update'den indirirken %8 de kalıyor ve bu bilgisayar Windows 11'i çalıştıramaz diyor ve nedeni ise TPM 2.0 bana yardımcı olma şansınız var mı?
İyi akşamlar.
Windows 10'dayken Insider'a katılmıştım W11'e geçirdi Laptop'u, fakat şimdi yamuk yapıyor. Koca Microsoft bu mknın gerekliliğini karşılayıp karşılamadığını kontrol edemiyor. Sonra diyor temiz Windows 10 kur. Eee datalar ayarlar ne olacak, zorla Mac'e geçirtecek.
Hiç dert etmeyin Rufus diye program var onda hem 4 GB zorunluğu kaldır ve TPM 2.0 zorunluğu kaldır diye özelliği
Rufus programı ile Windows 11 kurulum diski olan flash disk kurabilirsiniz.
İndirme linki: Rufus - Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu