Çözüldü Windows 11 TPM 2.0 zorunluluğu kalktı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Pendik, İstanbul
Bir yerde okumuştum ancak tam emin olamadım. TPM zorunluluğu kaldırıldı mı?
Windows 11'i şu anda kullanıyorum. Ancak bir kaç defa mavi ekran hatası ile karşılaştığım için temiz kurulum ile tekrardan yükleyeceğim. Faceit TPM olayında biraz sorun çıkardığı için kapatıp kurulum yapacağım da. Tabii eğer kalktı ise.

Çözüm
Evet, Insider sürümde hem TPM 2.0 hem de işlemci ailesi şartı kalktı. Ama nihai sürümde geri gelme ihtimali var.

Bana sorarsanız geri getirmek yemez :) Yani böyle devam eder. TPM2.0 olan PC sayısı az ve BIOS'larda TPM varsayılan olarak devre dışı hep.
@Recep Baltaş ISO ile kurulum yapmaya çalışmama rağmen bu sistem Windows 11'i çalıştıramaz hatası aldım. Neden almış olabilirim? Bugün yayınlanan ISO ile kurulum yapmayı denedim.
Denediğim ISO dosyasını bu konu üzerinden indirdim.

Hocam işlemci ve TPM zorunluluğu kalktı demişsiniz ancak ben minimum şartların üzerinde olmama rağmen Insider üzeriden kurmaya çalıştığımda hata alıyorum , TPM zorunluluğu ve ya işlemci ile ilgili minimum gereksinimler sanırım hala mevcut durumda.

Windows 11 Leaked sürüme, TPM Bypass'ı ile geçiş yapın. Sonrasında artık TPM desteğine ihtiyacınız olmayacak ^^
Hocam işlemci ve TPM zorunluluğu kalktı demişsiniz ancak ben minimum şartların üzerinde olmama rağmen Insider üzeriden kurmaya çalıştığımda hata alıyorum , TPM zorunluluğu ve ya işlemci ile ilgili minimum gereksinimler sanırım hala mevcut durumda.
Cevabı ve çözümü, burada.

Evet, Insider sürümde hem TPM 2.0 hem de işlemci ailesi şartı kalktı. Ama nihai sürümde geri gelme ihtimali var.

Bana sorarsanız geri getirmek yemez :) yani böyle devam eder. TPM2.0 olan PC sayısı az ve BIOS'larda TPM varsayılan olarak devre dışı hep.

Recep bey ben Insider'a katıldım fakat Update'den indirirken %8 de kalıyor ve bu bilgisayar Windows 11'i çalıştıramaz diyor ve nedeni ise TPM 2.0 bana yardımcı olma şansınız var mı?

Dosya Ekleri

• 20210701_122106.jpg
    20210701_122106.jpg
    355,1 KB · Görüntüleme: 108

Bana sorarsanız geri getirmek yemez :) Yani böyle devam eder. TPM2.0 olan PC sayısı az ve BIOS'larda TPM varsayılan olarak devre dışı hep.
Abi sizin dediğiniz gibi kalktı diyorlar ama ben hala canavar gibi bilgisayarımda tpm olmadığı yüzünden insideri bile yükleyemiyorum 😢

İyi akşamlar.
Windows 10'dayken Insider'a katılmıştım W11'e geçirdi Laptop'u, fakat şimdi yamuk yapıyor. Koca Microsoft bu mknın gerekliliğini karşılayıp karşılamadığını kontrol edemiyor. Sonra diyor temiz Windows 10 kur. Eee datalar ayarlar ne olacak, zorla Mac'e geçirtecek.

update.JPG

update.JPG

hata.JPG

hata1.JPG

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı