Windows 11 Trojan:Win32/Malgent virüsü kaldırılmıyor

Kaspersky ve ESET ile tarattım 3-4 adet bulunan virüsler silindi. Fakat Defender da ki bu virüsü kaldıramıyorum ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim. Defender ile yeni taratmam da ekstra virüs bulmuyor fakat bu virüs için eylem gerektiriyor bildirimi geliyor sürekli. Windows 11 güncelleştirmesi yaparken böyle bir şey geldi başıma yardımcı olursanız sevinirim.

yyyyyy.jpg

En büyük hatanız o sistemde Defender kullanmanız Kaspersky indirin.

Sileyim mi Defender'ı peki ne yapmam gerekiyor hocam. Kaspersky ile USB boot ederek tarattım komple.

En büyük hatanız o sistemde Defender kullanmanız Kaspersky indirin.

Hocam Allah razı olsun Kaspersky PC'ye kurdum şu an virüs eylem bir şey görünmüyor Defender'dan ele aldı her şeyi yalnız birkaç güne bitiyor sanırım süresi Kaspersky'ın ne yapmam gerekiyor.

Son düzenleme:
Sileyim mi Defender'ı peki ne yapmam gerekiyor hocam. Kaspersky ile USB boot ederek tarattım komple.

Hocam Allah razı olsun Kaspersky PC'ye kurdum şu an virüs eylem bir şey görünmüyor Defender'dan ele aldı her şeyi yalnız birkaç güne bitiyor sanırım süresi Kaspersky'ın ne yapmam gerekiyor.
Kaspersky Free'e otomatik atıyor genelde.
FP olma ihtimalini niye sorgulamadınız hocam?

False-positive yani yanlış sonuç/yanlış algılama anlamına geliyor.

Yorumlarda baktığım kadarıyla Defender yanlış algılama problemi yaşatıyormuş genelde ama onun dışında da Kaspersky USB ile boot yaparak tarattığımda farklı birkaç virüs buldu bilgisayarımda defenderdakinden hariç olarak. Sizce bu durumda farklı yapmam gereken herhangi bir şey var mı şu an için Kaspersky Free'yi PC'ye kurdum ve tarattığımda herhangi bir sorun algılamıyor görünüyor.

Yorumlarda baktığım kadarıyla Defender yanlış algılama problemi yaşatıyormuş genelde ama onun dışında da Kaspersky USB ile boot yaparak tarattığımda farklı birkaç virüs buldu bilgisayarımda defenderdakinden hariç olarak. Sizce bu durumda farklı yapmam gereken herhangi bir şey var mı şu an için Kaspersky Free'yi PC'ye kurdum ve tarattığımda herhangi bir sorun algılamıyor görünüyor.
Kendiniz belirtmişsiniz bir şey bulmadı diye yani kendiniz cevap vermişsiniz. Hayır :D.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı