Ntlite ile hafifletmeden hayır gelmez.@14kero @liveforspeed
Q6600 ile kullanan arkadaşım bile var. 2007 model bir işlemci. 2007 model bir işlemcide bile çalışıyorsa şu an yeryüzünde bulunan aktif olarak kullanılan bilgisayarların çoğunda çalışacaktır. Benim kastettiğim budur.
Bende E8400 ve 4 GB RAM ile nihai sürümü kullanıyorum. SSD olsa sorun olmayacak. HDD sağ olsun yavaşlık var sadece. Kullanıcıya bağlı. Tarayıcıda 40 tane sekme açıp arkada Spotify, Discord vb. açan ve bir de yetmezmiş gibi oyun patlatan birisine 4 GB RAM Windows 11'i geç, 7'de bile yetmeyecektir diye düşünüyorum. Ama benim gibi arada Minecraft oynayıp gününü Technopat Sosyal'de geçiren ve aynı anda çok program çalıştırmayan birisine rahatlıkla yetebiliyor. Fakat eski sistemler için en kusursuzu günümüzde Windows 8.1.NTLite ile hafifletmeden hayır gelmez.
Bende malum e7400 ve hd3650 var(sistemi tanımışsındırBende E8400 ve 4 GB RAM ile nihai sürümü kullanıyorum. SSD olsa sorun olmayacak. HDD sağ olsun yavaşlık var sadece. Kullanıcıya bağlı. Tarayıcıda 40 tane sekme açıp arkada Spotify, Discord vb. açan ve bir de yetmezmiş gibi oyun patlatan birisine 4 GB RAM Windows 11'i geç, 7'de bile yetmeyecektir diye düşünüyorum. Ama benim gibi arada Minecraft oynayıp gününü Technopat Sosyal'de geçiren ve aynı anda çok program çalıştırmayan birisine rahatlıkla yetebiliyor. Fakat eski sistemler için en kusursuzu günümüzde Windows 8.1.
![]()
AdDuplex tarafından paylaşılan rapora göre Microsoft'un en son işletim sistemi Windows 11 tüm dünyadaki Windows PC'lerin yaklaşık yüzde 20'sine yüklenmiş durumda. Bu son değer, Ocak 2022'de kaydedilen yüzde 16, 1'lik paydan küçük bir büyümeye işaret ediyor. Böylece Windows 11 işletim sistemi, 21H2 ve 21H1 olmak üzere iki Windows 10 sürümünün ardından en çok kullanılan Windows sürümü […]
Devamı: Windows 11, Tüm Bilgisayarların Yüzde 20’sinde Çalışıyor
Kaynak Technopat
Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.