Windows 11 update gözükmüyor

Cihan2435

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Gıda Mühendesi
Ekran görüntüsünde yeni sürüm var diyor ama Update'e baktığımda göremiyorum, güncelsiniz diyor.

Dosya Ekleri

• Untitled.png
    Untitled.png
    191,1 KB · Görüntüleme: 298
Bende de aynı durum var, güncelleme henüz bize ulaşmamış olabilir.

Bende de aynı durum var, güncelleme henüz bize ulaşmamış olabilir.
Arkadaşlar Microsoft Windows 11 için TPM 2.0 veya UEFI olmayan sistemlerde 22000.51 sürümünden sonra güncelleme yayınlamıyor sanırım. Rica etsem konudaki kişiler bilgisayarında TPM 2.0 veya UEFI olmadığını doğrulayabilir mi?
İyi forumlar!

Arkadaşlar Microsoft Windows 11 için TPM 2.0 veya UEFI olmayan sistemlerde 22000.51 sürümünden sonra güncelleme yayınlamıyor sanırım. Rica etsem konudaki kişiler bilgisayarında TPM 2.0 veya UEFI olmadığını doğrulayabilir mi?
İyi forumlar!
UEFI var ama TPM 2.0 yoktu. Ona rağmen şu anda RTM sürüm olan 22000.194 sürümündeyim. Yeni update gelince bu sorun düzelmiş oldu. TPM Fix yaparak bu sorunları aşabiliyorsunuz, forumda bazı konular var hakkında.

UEFI var ama TPM 2.0 yoktu. Ona rağmen şu anda RTM sürüm olan 22000.194 sürümündeyim. Yeni Update gelince bu sorun düzelmiş oldu. TPM fix yaparak bu sorunları aşabiliyorsunuz, forumda bazı konular var hakkında.

Bypass'ları yapmıştım sağolda yani bu sürüme format atıpmı geçtin? Yoksa (bende güncelsiniz diyor hala) Windows Update'ylemi çünkü her güncellemede format atmak uğraştırıcı bir de gereksiz hizmetleri kapat falan derken 4-5 saat gidiyor oyun açabilecek konuma gelene kadar bilgisayar.

@GordonIFreeman hayır, update ile geçtim. Birçok hatanın fixi yayınlandı zaten. Onlar da olmuyorsa temiz kurulum yapmayı denemek en iyisi olacaktır. Sorunlarınız için konu açarsanız daha iyi olur, böylece daha fazla kişi görür ve yardımcı olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı