Çözüldü Windows 11 Update sonrası Wi-Fi çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cekicek

Hectopat
Daha fazla  
Biraz önce Windows 11 Update yaptım ve Wi-Fi çalışmamaya başladı. Sorun gidericiyi denedim işe yaramadı yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• IMG_20220417_141702.jpg
    IMG_20220417_141702.jpg
    106,2 KB · Görüntüleme: 237
  • IMG_20220417_141656.jpg
    IMG_20220417_141656.jpg
    124,7 KB · Görüntüleme: 194
Çözüm
İşe yaramadı ben de bütün her şeyi sürücüleri sildim internetle alakalı sonra ağı sıfırladım bilgisayarı yeniden başlattım düzelmedi sonra direkt bilgisayarı kapattım açtım ekrana bir yazı geldi. Ünlem vardı tamama tıkladım yazıda galiba aygıt sürümü falan yazıyordu kusura bakmayın tam hatırlamıyorum evete basınca sorun giderici ağ ayarlarını sıfırladı ve düzeldi. Hepinize yardımınız için teşekkür ederim ve aranıza MediaTek Wi-Fi 6 MT7921 Wireless kartına sahip bir laptopu olan varsa yeni sürüm gelene kadar Windows 11 Update yapmasın (akıl sağlığı için 😂).
Yine işe yaramadı.

Windows 11'e yükselttikten veya bu sürümü güncelleştirdikten hemen sonra ağ bağlantınız kaybolduysa, ağ bağdaştırıcınız için geçerli sürücü, sürücü sürümünün önceki bir sürümü olan Windowstur.

Ayarlar - Windows Update - Bir Önceki Sürüme Dön ya da En Son Güncelleştirmeyi Kaldır diyerek önceki sürüme dönün. Wifi ağınızın çalışıp çalışmadığını kontrol edin.

Ben Windows 11 kullanıyorum. Beğeniyorum. Fakat bazen sorun çıkardığını söyleyenler oluyor. Yeni güncellemeler ile birlikte daha optimize edilecektir diye düşünüyorum.

Evet kardeşim internete bağlı başka internetler bile çıkmıyor demin Windows 10 kurdum ama eski Windows 11 driverini kurmuşum şimdi Windows 10 driverini kurdum şimdi de şu sorun var.
Çıldırmak üzereyim.

Dosya Ekleri

• 16502062467218539185192160520452.jpg
    16502062467218539185192160520452.jpg
    59,8 KB · Görüntüleme: 97
Hata kodu 10, genellikle uyumsuz sürücüler yüklü olduğu zaman ortaya çıkan bir sorun. Muhtemelen sorununuzu çözmeye çalışırken biraz karıştırmışsınız. Aygıt Yöneticisine gidin ve hangi sürücünün yanında sarı ünlem işareti varsa önce kaldırın ve sorun çözülmez ise temiz bir şekilde tekrar kurun ya da güncelleyin.

Bunun için sürücülerinizi buradan da kontrol edebilirsiniz.

Temiz kurulum yaptıktan sonra sorununuz çözülürse sürücülerinizi kontrol etmeniz amaçlı paylaştım asistan linkini. Bu arada aygıt yöneticinizde güncel olmayan sürücü tespit ettiniz mi?

Çoğu sürücünün driveri yok ama mediathek te ünlem var sildim doğru versiyonu kurdum şimdi açılmasını bekliyorum.

İşe yaramadı ben de bütün her şeyi sürücüleri sildim internetle alakalı sonra ağı sıfırladım bilgisayarı yeniden başlattım düzelmedi sonra direkt bilgisayarı kapattım açtım ekrana bir yazı geldi. Ünlem vardı tamama tıkladım yazıda galiba aygıt sürümü falan yazıyordu kusura bakmayın tam hatırlamıyorum evete basınca sorun giderici ağ ayarlarını sıfırladı ve düzeldi. Hepinize yardımınız için teşekkür ederim ve aranıza MediaTek Wi-Fi 6 MT7921 Wireless kartına sahip bir laptopu olan varsa yeni sürüm gelene kadar Windows 11 Update yapmasın (akıl sağlığı için 😂).

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı