C Creax31 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 869 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600G. 16 GB RAM 3200 Mhz. Asus Rog Strix RX 570 MSI Pro Series A520M-A PRO Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #1 Merhaba. Windows 10'da düzgünce açılan Valorant Windows 11'de açılmıyor. Hatalar ise aşağıda. Böyle bir hata veriyor. BIOS'tan TPM'yi kapattım yine denedim olmadı, ne yapabilirim? Windows 10'a geçesim yok.
Merhaba. Windows 10'da düzgünce açılan Valorant Windows 11'de açılmıyor. Hatalar ise aşağıda. Böyle bir hata veriyor. BIOS'tan TPM'yi kapattım yine denedim olmadı, ne yapabilirim? Windows 10'a geçesim yok.
Çözüm Fallegan 5 Eylül 2021 Öncelikle TPM 2.0 desteğiniz olmalı. Sonra BIOS üzerinden TPM'i ve Secure Boot'u aktif etmeniz gerekiyor.
Öncelikle TPM 2.0 desteğiniz olmalı. Sonra BIOS üzerinden TPM'i ve Secure Boot'u aktif etmeniz gerekiyor.
WhiteLion fırat Femtopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #21 Fallegan dedi: Öncelikle TPM 2.0 desteğiniz olmalı. Sonra BIOS üzerinden TPM'i ve Secure Boot'u aktif etmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Gigabyte anakartlarda bootmenüye nasil giricem acaba Artı 0 Eksi
Fallegan dedi: Öncelikle TPM 2.0 desteğiniz olmalı. Sonra BIOS üzerinden TPM'i ve Secure Boot'u aktif etmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Gigabyte anakartlarda bootmenüye nasil giricem acaba
2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 9 Nisan 2022 #22 @WhiteLion fırat DEL tuşu ile girebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Arasgünayd Yoctopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #23 Creax31 dedi: Secure Boot'u aç BIOS'dan düzelir bende öyle düzeldi. Genişletmek için tıkla... Creax31 dedi: Secure Boot açıkmış ama other OS ayarlıymış Windows UEFI yaptım. Secure Boot other OS ayarlıymış Windows UEFI yaptım şimdi oyun açıl. Genişletmek için tıkla... Creax31 dedi: Secure Boot açıkmış ama other OS ayarlıymış Windows UEFI yaptım. Secure Boot other OS ayarlıymış Windows UEFI yaptım şimdi oyun açıldı. Genişletmek için tıkla... Kanka bunu nasıl yaptın bende olmuyor bir yardım et lütfen. Son düzenleme: 19 Nisan 2022 Artı 0 Eksi
Creax31 dedi: Secure Boot'u aç BIOS'dan düzelir bende öyle düzeldi. Genişletmek için tıkla... Creax31 dedi: Secure Boot açıkmış ama other OS ayarlıymış Windows UEFI yaptım. Secure Boot other OS ayarlıymış Windows UEFI yaptım şimdi oyun açıl. Genişletmek için tıkla... Creax31 dedi: Secure Boot açıkmış ama other OS ayarlıymış Windows UEFI yaptım. Secure Boot other OS ayarlıymış Windows UEFI yaptım şimdi oyun açıldı. Genişletmek için tıkla... Kanka bunu nasıl yaptın bende olmuyor bir yardım et lütfen.
2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 19 Nisan 2022 #24 @Arasgünayd BIOS'a girin. F7'ye tıklayın. Açılan yerde Boot menüsüne gidin. OS Type kısmını Other OS değil, Windows UEFI yapın. Artı 0 Eksi
@Arasgünayd BIOS'a girin. F7'ye tıklayın. Açılan yerde Boot menüsüne gidin. OS Type kısmını Other OS değil, Windows UEFI yapın.
Arasgünayd Yoctopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #25 286313 dedi: @Arasgünayd BIOS'a girin. F7'ye tıklayın. Açılan yerde boot menüsüne gidin. OS type kısmını other OS değil, Windows UEFI yapın. Genişletmek için tıkla... Yine olmuyor. Artı 0 Eksi
286313 dedi: @Arasgünayd BIOS'a girin. F7'ye tıklayın. Açılan yerde boot menüsüne gidin. OS type kısmını other OS değil, Windows UEFI yapın. Genişletmek için tıkla... Yine olmuyor.
Alizel Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2022 #26 286313 dedi: @Arasgünayd BIOS'a girin. F7'ye tıklayın. Açılan yerde Boot menüsüne gidin. OS Type kısmını Other OS değil, Windows UEFI yapın. Genişletmek için tıkla... Tşkler onerinle hallettim Artı 0 Eksi
286313 dedi: @Arasgünayd BIOS'a girin. F7'ye tıklayın. Açılan yerde Boot menüsüne gidin. OS Type kısmını Other OS değil, Windows UEFI yapın. Genişletmek için tıkla... Tşkler onerinle hallettim