Çözüldü Windows 11 Valorant VAN9001 Hatası

• Konuyu başlatan 393654
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 12.066
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

393654

Kilopat
Makaleler
1
Merhabalar, bilgisayarım Windows 11 için tüm gereksinimleri destekliyor fakat Valorant'ta VAN9001 hatası alıyorum. Bunu nasıl çözebilirim?

Çözüm
Maalesef henüz çözemedim hocam. Çözünce geri dönerim.

Hocam, öncelikle merhaba. Ben Monster Abra A5 v16.5 kullanıcısıyım. Secure Boot sorununu çözdüm.
1- BIOS'u açtıktan sonra Administrator Secure Boot'a giriyorsun.
2- Girdikten sonra restore Secure Boot to factory settings olacak, onu Enabled'a çekeceksin.
3- F10 enter yapıp ayarları kaydettikten sonra bilgisayar yeniden başlayacak.
Bilgisayar açıldıktan sonra Win+R'den "msinfo32" yazarak kontrol edebilirsin.

Tüm bu işlemleri yaptıktan sonra Valorant VAN9001 hatası ortadan kalkacaktır. Kolay gelsin.
Hocam öncelikle merhaba. Ben Monster Abra A5 V16.5 kullanıcısıyım. Secure Boot sorununu çözdüm.
1- BİOS u açtıktan sonra Administer Secure Boot'a giriyorsun.
2- Girdikten sonra Restore Secure Boot to Factory Settings Olacak onu Enabled'e çekiceksin.
3- F10 enter yapıp ayarları saveledikten sonra bilgisayar yeniden başlayacak.
bilgisayar açıldıktan sonra win+r den "msinfo32" yazarak kontrol edebilirsin.

Tüm bu işlemleri yaptıktan sonra VALORANT VAN9001 hatası ortadan kalkacaktır. Kolay Gelsin.
Teşekkür ederim hocam. Yarın sabah deneyeceğim.
Hocam öncelikle merhaba. Ben Monster Abra A5 V16.5 kullanıcısıyım. Secure Boot sorununu çözdüm.
1- BİOS u açtıktan sonra Administer Secure Boot'a giriyorsun.
2- Girdikten sonra Restore Secure Boot to Factory Settings Olacak onu Enabled'e çekiceksin.
3- F10 enter yapıp ayarları saveledikten sonra bilgisayar yeniden başlayacak.
bilgisayar açıldıktan sonra win+r den "msinfo32" yazarak kontrol edebilirsin.

Tüm bu işlemleri yaptıktan sonra VALORANT VAN9001 hatası ortadan kalkacaktır. Kolay Gelsin.

Çok teşekkürler hocam. @persiaking sorunu çözdüm hocam.

Son düzenleme:
@rmznnn bunları yapmak bilgisayarda bir hataya sebep olur mu laptop kullanıyorum bazıları BIOS pilini çıkarıp takman gerekiyor tarzı şeyler söylemiş çok bir bilgim yok bilgisayara zarar gelir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki gibi yapsam bir şey olur mu, cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@rmznnn bunları yapmak bilgisayarda bir hataya sebep olur mu laptop kullanıyorum bazıları BIOS pilini çıkarıp takman gerekiyor tarzı şeyler söylemiş çok bir bilgim yok bilgisayara zarar gelir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki gibi yapsam bir şey olur mu, cevaplarsanız sevinirim.

Hayır hocam BIOS pilini çıkarıp takınca bilgisayarınıza zarar geleceğini düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS pili sökmek zarar vermez. Sadece BIOS resetlenir. Bu işlemi mutlaka fişten çekik olarak yapın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı