Windows 11 vs. 10 Başlat Menüsü

Tabi ki Windows 10 başlat menüsü, o başlat üstünde onlarca özelleştirme seçeneği var ama nedense kimse bunun farkında değil ve odun gibi görüntüsü ile kullanıyor. Ben şu an Windows 10 başlat menüsünü Windows 11 ile kullanıyorum. Windows 11 tasarımı ile daha da güzel oldu, ortada durması hoşuma gidiyor böyle kullanıyorum, yeni görev çubuğu güncellemesi geldiğinde duruma göre sola çekebilirim.
Hocam nasıl yaptınız?

Tabii ki Windows 10 başlat menüsü, o başlat üstünde onlarca özelleştirme seçeneği var ama nedense kimse bunun farkında değil ve odun gibi görüntüsü ile kullanıyor. Ben şu an Windows 10 başlat menüsünü Windows 11 ile kullanıyorum. Windows 11 tasarımı ile daha da güzel oldu, ortada durması hoşuma gidiyor böyle kullanıyorum, yeni görev çubuğu güncellemesi geldiğinde duruma göre sola çekebilirim.

Nasıl genişlettiniz balat menüsünü söyler misiniz?

Nasıl genişlettiniz başlat menüsünü söyler misiniz?

Tabii ki Windows 10 başlat menüsü, o başlat üstünde onlarca özelleştirme seçeneği var ama nedense kimse bunun farkında değil ve odun gibi görüntüsü ile kullanıyor. Ben şu an Windows 10 başlat menüsünü Windows 11 ile kullanıyorum. Windows 11 tasarımı ile daha da güzel oldu, ortada durması hoşuma gidiyor böyle kullanıyorum, yeni görev çubuğu güncellemesi geldiğinde duruma göre sola çekebilirim.

Sizinki de çok güzel olmuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı