Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB
RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz
CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit
Anakart: ASUS PRIME B650M-R
SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2
SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2
Suçu işletim sistemine atmıyorum. Direkt olarak Windows 11 yüzünden yaşadığım bir sorundu. Sırf o dosyayı Windows 10 dosyası haline getirdiğimde sorunum çözülmüştü. Bunun harici ne kadar basit buglar yaşasam da can sıkıyor. Bir de boşta Windows 11 daha fazla RAM kullanıyor. 16 GB RAM olmasına rağmen bazı oyunlarda bana sorun yaratıyor.Biraz konu dışı olacak ama fikrimi belirteyim;
Win 11 insider olarak ilk sürümden itibaren beta deneme gelen ne varsa yüklüyorum. Yüklediğim sistem 2'si kasa (işlemcileri i7 8700k ve i5 13600k) diğeri ise ofiste kullandığım Huawei D15 işlemcisi I3-1011u. 3 sistem de de ne bir yavaşlık gördüm ne bir sorun nede başka bişey. Acaba bu problem yaşayanlar Win11 'e geçmiştim diyip topu işletim sistemine mi atıyor anlamıyorum. Belki Win10 olsa gene aynı sorunu yaşayacaksın, problem farklı bişeyden kaynaklı? Oyun kısmında da 200 fps aldığım Pubg gene 200 fps veriyor. Yada World of Warcraft ne alıyorsam gene aynısını alıyor gibi gibi çeşitli oyunlar sayabilirim.
Ne kadar süredir Win11 kullanıyorum 3 sistemde de bilmiyorum fakat yaşadığım tek sorun (ki 1 hafta sonra düzeltildi) , Huawei kendi yazılımı var M şeklinde iconu Huawei Pc yöneticisi diye. Sağ altta saatle üstüsteydiler. Bu kadar, başka da bir sıkıntı görmedim.