Windows 11 Wi-Fi kartını yaktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç güleceğim yoktu madem kaşındın uzun uzadıya yazayım. Windows 11'in özelliklerinden biride piili cihazlarda şarjının daha uzun gideceği bunu da bazı kısıtlamalar ve iyileştirmeler ile yapıyor. Cihaz şarjda iken ekran kartım 144 Hz de çalışıyor ve tam performansda ben şarjdan çıkarınca ekranı 60 Hz'ye düşürüyor ve dengeli moda çekiyor. Tam da o arada cihaz bir git gel yaşıyor. Öncesinde de dikkatimi çekmişti bu sefer Wi-Fi kartım arızalandı. Postu tamamı ile okusaydınız bu şekilde düşünmeden konuşmazdınız. Bu kafalarla gelişemeyiz zaten. 😂😂😂😂

Ekran yenileme hızı ile Wi-Fi kartının ne alakası var 15 yılda bunları mı öğrendiniz ?

Ya güldürmeyin beni :D bir de 15 yıldır yapıyorum bu işi diyorsunuz 15 yıldır yapmadığınız ya da yapıp ilerleme kaydetmediğiniz çok belli çünkü bir yazılımın Wi-Fi kartını fiziksel olarak yakmayacağını daha doğrusu yakamayacığını bilmemeniz çok tuhaf :D.

%100 katılıyorum arkadaş 15 yıldır yapıyorsa bu işi zaten kendisinin sorunu çözebilmesi gerek forumda gelip ego yapıyor hava atmaya çalışıyor gitsin kendisi çözsün sorunu madem çok biliyor.

İşte aradığım cümle. Çok haklısınız.

Windows 11 daha yeni bir işletim sistemi herkes bunula ilgili sorunlarını ve gördüklerini anlatıyor ben de yaşadığım bir durumu anlattım. Zaten onlarca geri bildirim yolladım Windows 11'i yüklediğimden beri. Amacım fayda sağlamak sizler bunu anlamazsınız.

Hiç güleceğim yoktu madem kaşındın uzun uzadıya yazayım. Windows 11'in özelliklerinden biride piili cihazlarda şarjının daha uzun gideceği bunu da bazı kısıtlamalar ve iyileştirmeler ile yapıyor. Cihaz şarjda iken ekran kartım 144 Hz de çalışıyor ve tam performansda ben şarjdan çıkarınca ekranı 60 Hz'ye düşürüyor ve dengeli moda çekiyor. Tam da o arada cihaz bir git gel yaşıyor. Öncesinde de dikkatimi çekmişti bu sefer Wi-Fi kartım arızalandı. Postu tamamı ile okusaydınız bu şekilde düşünmeden konuşmazdınız. Bu kafalarla gelişemeyiz zaten. 😂😂😂😂

Merak etmeyin konuyu baştan sona kadar okudum öyle yorum yaptım zaten.
Şimdi siz Wi-Fi kartını Windows 11 yaktı diyorsunuz tamam kabul ediyorum diyelim ki yaktı ancak Wi-Fi kartı yansa aşağıda ki seçeneklerden birkaç tanesi olurdu. Oldu mu?
Wi-Fi kartının olduğu bölge aşırı ısınırdı.
Wi-Fi kartının olduğu yerden duman çıkardı.
Bilgisayar açılmazdı çünkü yandığı zaman kısa devreden yanacağı için anakart kendini korumaya alırdı.
Mavi ekran verirdi belki.
Ve benzeri olaylar olurdu. Ayrıca biz Wi-Fi kartından bahsediyoruz siz ekran yenileme hızından falan bahsediyorsunuz ne alakası var?
15 yılınız boşa gitmiş gibi. Üzüldüm.
Eğer yazdıklarımdan hiçbiri olmadıysa yanma falan yok. Ne olmuş olabilir?
Wi-Fi kartının takıldığı pinler nemli havadan dolayı oksitlenmiş olabilir.
Kart yerinden oynamış olabilir.
Yazılımsal sorun olmuş olabilir.
Bazı cihazlarda BIOS'da internet kapama ayarı olur o ayar açılmış olabilir.

Windows 11 daha yeni bir işletim sistemi herkes bunula ilgili sorunlarını ve gördüklerini anlatıyor ben de yaşadığım bir durumu anlattım. Zaten onlarca geri bildirim yolladım Windows 11'i yüklediğimden beri. Amacım fayda sağlamak sizler bunu anlamazsınız.
Peki bu yakma olayı nasıl oldu anlatabilir misiniz? Hani wifi kartını işletim sistemi nasıl yakabilir hangi dolaylı sebeblerle anlatın'da bilelim bari.

Ekran yenileme hızı ile Wi-Fi kartının ne alakası var 15 yılda bunları mı öğrendiniz ?
Performan ayarları değişiyor bu sırada güç ayarlarındaki değişiklikten etkilenmiş olmalı. Yazık valla okumayı bile bilmiyorsunuz. Yazılım yakdı mı dedim cevaplarda şarjdan çıkardığım sırada olduğundan bahsattim zaten. Umarım gelecek zaman içerisinde anlamayıda öğrenebilirsiniz.

Performan ayarları değişiyor bu sırada güç ayarlarındaki değişiklikten etkilenmiş olmalı. Yazık vallahi okumayı bile bilmiyorsunuz. Yazılım yakdı mı dedim cevaplarda şarjdan çıkardığım sırada olduğundan bahsattim zaten. Umarım gelecek zaman içerisinde anlamayı da öğrenebilirsiniz.

Güç ayarlarında ki değişiklikten bir donanım etkilenmez. Bunu da öğrenmeniz gerek.

Performan ayarları değişiyor bu sırada güç ayarlarındaki değişiklikten etkilenmiş olmalı. Yazık vallahi okumayı bile bilmiyorsunuz. Yazılım yakdı mı dedim cevaplarda şarjdan çıkardığım sırada olduğundan bahsattim zaten. Umarım gelecek zaman içerisinde anlamayı da öğrenebilirsiniz.

Dediğiniz saçmalık öyle bir şey olsa bile şarja taktığınızda olması gerekirdi güç yükleneceğinden ki bu bile imkansız.

Performans ayarları değişiyor bu sırada güç ayarlarındaki değişiklikten etkilenmiş olmalı. Yazık valla okumayı bile bilmiyorsunuz. Yazılım yaktı mı dedim? Cevaplarda şarjdan çıkardığım sırada olduğundan bahsettim zaten. Umarım gelecek zaman içerisinde anlamayı da öğrenebilirsiniz.
İlk olarak egonu bir kenara bırakıp Türkçe öğrenmeni tavsiye ederim. Daha "-de/-da" eklerini doğru şekilde yazamayan bir kişi, anlama ve anlatma hakkında bilgi veriyor. :D

Bir işletim sistemi nasıl Wİ-Fİ kartını yakar? Bunu hala anlatmadınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00