Windows 11 Wi-Fi kartını yaktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle geçmiş olsun. Aslında bu kadar stabil gibi olmasının sebebi Windows Central ekibinin iddiasına göre RTM sürümünde oluşumuz. Evet aslında birçok açıdan RTM sürümündeyiz. Arayüz ve çeşitli hataları kümülatif güncellemelerle düzeltiyorlar son gelen güncellemeler 2200 üzerine geldi üstüne değil.

Üzüldüm gerçekten. Yazılım sektöründe sizin gibi biri olmasına üzüldüm. Simge kayboldu demişsin daha sonrası yok. Aygıt yöneticisinde cihazı devre dışı bırakmışsın, etkinleştirip denedin mi ne olduğunu? Yazık gerçekten, bilgiliyim diye geçiniyorsun.

Üzüldüm gerçekten. Yazılım sektöründe sizin gibi biri olmasına üzüldüm. Simge kayboldu demişsin daha sonrası yok. Aygıt yöneticisinde cihazı devre dışı bırakmışsın, etkinleştirip denedin mi ne olduğunu? Yazık gerçekten, bilgiliyim diye geçiniyorsun.

USB Wi-Fi adaptörü kullanıyorum. Çalışmadığı için ben devre dışı bıraktım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen televizyon tamircisi falan mısın kendi işine baksana sanki biliyormuş gibi gelmiş buraya. Bir kelimeyi yanlış yazmışsam ne olmuş yani olamaz mı eski kafa yazık.

Merak etmeyin sizden daha iyi bildiğim açık ve net ortada. :D televizyon değil bilgisayar tamiri yapmaktayım. Televizyon nereden çıktıysa artık. Kaçış mode on. Eski kafa yazık mı? Neymiş o eski kafa? Bayağı komiksiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı