Windows 11 Wi-Fi kartını yaktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dediğiniz saçmalık öyle bir şey olsa bile şarja taktığınızda olması gerekirdi güç yükleneceğinden ki bu bile imkansız.

Aynen imkansız çünkü adaptör anakarta takıldığında MOSFET'lerden, kondansatörlerden, bobinlerden geçiyor. Adaptörde bir sorun olduğu zaman şarj soketinin hemen arkasında ki sigorta atar ya da MOSFET falan arıza yapar Wi-Fi kartına kadar gitmez.

Bir yazılım ile herhangi donanımsal bir parçanın yanması inkansiz CPU ve GPU hariç başka bir neden yüzünden yanmistir.

Cihaz servisten gelince rapor resmini buraya atarım eski zekalı insanları göreceğim burada.

Öncelikle geçmiş olsun. Wifi kartınız için üzüldüm. Açıklamanızda pil %100 olunca yaşanan sorun için çözümü buldum demişsiniz. Bilgisayar dilini ingilizce yapmak dışında nasıl bir çözüm bulmuştunuz?

Tekrar tekrar söylüyorum. Windows ile alakası yok. Başka bir sorun olmuştur. Rapor resmi beni ilgilendirmez, yandığına dair bir kanıt göstermediniz.

Kanıt gelecek sabret işler yoğun diye cihazı göndermedim. Ofisde 12 tane iMac var boşta onları sevmediğim için cihazımı göndermedim. Bayram geçsin göndereceğim. Adını telefuz edemediğiniz firmalar ile büyük ortaklıklar kurup alt yapısını oluşturayım bir tanesi çıkıp 15 yıl boşa uğraşmışsın desin.

Şarjı 80'e sabitledim. Hem pilin ömrünü uzatıyor hem de sorunumu çözmüş oluyor.

Bu şekilde.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-07-20 001137.png
    81,4 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
Böyle bir şey mümkün değil. Windows'un wifi chipini yakabilmesi için voltajıyla oynaması lazım. Windows böyle bir şey yapmaz. Böyle bir işlevi yok.

Suç yine Windows 11'ime kaldı, acıların çocuğu mübarek.

12 tane iMac'den banane?
Daha "telaffuz" kelimesini doğru yazamıyorsunuz ben size ne diyeyim şimdi firmalarla büyük ortaklıklar kurmuş olabilirsin ancak boşa vakit harcamışsın orası kesin. Sor bakalım o "ortaklık kurduğun" firmalara bir yazılım Wi-Fi kartını yakabilir mi?
Tam komedisiniz ya .
Böyle bir şey mümkün değil. Windows'un Wi-Fi chipini yakabilmesi için voltajıyla oynaması lazım. Windows böyle bir şey yapmaz. Böyle bir işlevi yok.

Suç yine Windows 11'ime kaldı, acıların çocuğu mübarek.

Aynen öyle arkadaş boş konuşuyor kandırabileceğini sanıyor bizi .
Kanıt gelecek sabret.

Bana yanan Wi-Fi kartının fotoğrafı ve Windows'un yaktığına dair bir kanıt lazım inşallah boş şeyler göndermessiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…