Çözüldü Windows 11 Wi-Fi sürücüsü nasıl güncellenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

burak5566

Decapat
Daha fazla  
Laptop kullanıyorum şarja takınca internet hızım düşüyor biraz araştırdım ve bir kullanıcının bu sorunu driver güncelleyerek çözdüğünü gördüm. Windows 11 kullanıyorum nasıl ve nereden güncelleyebilirim?

Çözüm
Aygıt Yöneticisi'nden Wi-Fi kartımı bile bulamam bayağı cahilim bu konuda bir el atarsan güzel olur. @FehmiDogru.js
MT7921 Wi-Fi kartı varmış sisteminde.

1750179195110.png

Buradan güncel sürücüyü indirebilirsin.
Laptop kullanıyorum şarja takınca internet hızım düşüyor biraz araştırdım ve bir kullanıcının bu sorunu driver güncelleyerek çözdüğünü gördüm. Windows 11 kullanıyorum nasıl ve nereden güncelleyebilirim?

Update güncelliyor normalde. Elle güncellemek istiyorsanız modelini yada donanım kimliğini gönderin Wi-Fi kartının. Uygun sürücü var mı bakalım.

Aygıt yöneticisinden Wi-Fi kartını bulup özellikler > ayrıntılar > donanım kimlikleri yoluna gidip donanım kimliğini internette aratarak bulabilirsin. İstersen donanım kimliğini at, biz sana güncel sürücüyü bulup atalım.

Aygıt Yöneticisi'nden Wi-Fi kartını bulup özellikler > ayrıntılar > donanım kimlikleri yoluna gidip donanım kimliğini internette aratarak bulabilirsin. İstersen donanım kimliğini at, biz sana güncel sürücüyü bulup atalım.

Aygıt Yöneticisi'nden Wi-Fi kartımı bile bulamam bayağı cahilim bu konuda bir el atarsan güzel olur.@FehmiDogru.js

Dosya Ekleri

• resim_2025-06-17_195028561.png
    resim_2025-06-17_195028561.png
    55,4 KB · Görüntüleme: 34
Çözüm
İndirdim successfully dedi değişti mi şu anda?
Evet, başarılı şekilde güncellemiştir. Sürücü güncellemelerinden sonra bilgisayarı kapatıp açmanı öneririm.

Evet, başarılı şekilde güncellemiştir. Sürücü güncellemelerinden sonra bilgisayarı kapatıp açmanı öneririm.

Tamamdır teşekkürler bir kapatıp açayım o zaman.

@FehmiDogru.js hala şarza takılıyken ınternetım normalden düük veriyor testlerde başka ne yapabilirm ki?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı