Windows 11 "wudf.exe bulunamadı" hatası nasıl çözülür?

Charles134

Centipat
Daha fazla  
Windows 11 bilgisayarı açtığımda önüme CMD ekranı açılıp "wudf.exe bulunamadı" hatası geliyor. Bu nedir, nasıl çözülür?

Son düzenleyen: Moderatör:
Malwerebytes ile tarattım. Deniyorum bilgilendireceğim.

Yok olmuyor gene aynı hatayı veriyor.

SFC ile sistemi bir tarat. Dosya Windows'un kendi dosyasıymış sanırım hasar almış.
  1. Başlat menüsünü açın ve "CMD" yazın.
  2. Komut istemi'ne sağ tıklayın ve "yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin.
  3. Komut istemine SFC /scannow yazın ve enter tuşuna basın.

SFC ile sistemi bir tarat. Dosya Windows'un kendi dosyasıymış sanırım hasar almış.
  1. Başlat menüsünü açın ve "CMD" yazın.
  2. Komut istemi'ne sağ tıklayın ve "yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin.
  3. Komut istemine SFC /scannow yazın ve enter tuşuna basın.

Bunu denemiştim bu da olmuyor. Bugün denedim. Başka önerebileceğiniz bir şey var mıydı?

Çok üzücü bir yol olan sıfırdan format atmak. Windows dosyası hasar aldığı için düzeltmenin iki yolu var ya dosyayı birinden almak ya da sıfır kurulum.

Peki dosyayı birisinden almaktan kastığınız nedir yani arkadaşımdan nereden alacağım ve nereye atacağım aldığım dosyayı.

Peki dosyayı birisinden almaktan kastığınız nedir yani arkadaşımdan nereden alacağım ve nereye atacağım aldığım dosyayı.

Buradan çozum bulabilirsin diye umuyorum.

Son düzenleme:

Aynı Windows sürümünü kullanan arkadaşından dosyayı bir upload sitesine yükleyip sana vermesini isteyebilirsin ya da bir flash ile alabilirsin. Dosyanın konumunu verdiği hata açıkken Görev Yöneticisi'nden bulabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı