Windows 11 wudf.exe bulunamıyor hatası

The Napm

Centipat
Daha fazla  
_C__Users_monster_AppData_Local_Google_Chrome_User Data_wtime.cmd_ wlocale.cmd 16.07.2024 21_1...png

Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımı her açtığımda böyle bir görsel ile karşılaşıyorum bu nedir ve neden önüme çıkıyor? Bilen biri varsa söyleyebilir mi?

Windows kaçtı reis?

Pardon reis 11 miş görmedim kusura bakma 😂

Reis fixlist.txt diye bir dosya indirmen lazım sonra frst64.exe dosyasının bulunduğu konuma kaydet. Sonra frst64'ü çalıştır düzelte tıkla restart atacaksın. (bu arada Microsoft Support'tan aldım)

Buradan indirirsin ben kısaca özetledim eğer bunu yapmak istemezsen ikinci bir yöntem daha var linkten bakarsın.

Son düzenleme:
"wudf.exe" Windows'un bir parçası diyebiliriz. USB vb. aygıtları yönetirken kullanılıyor. Muhtemelen ya bu dosya silinmiş ya da farklı bir konuma taşınmış. Düzeltmek için birkaç çözüm önerisinde bulunabilirim.
  • SFC kullanarak çözme:
SFC, Windows OS'deki bozuk sistem dosyalarını tarar ve onarır.
  1. Başlat menüsünü açın ve "CMD" yazın.
  2. Komut istemi'ne sağ tıklayın ve "yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin.
  3. Komut istemine SFC /scannow yazın ve enter tuşuna basın.
  • Windows'u güncelleyerek çözme:
  1. Ayarları açın.
  2. "Windows Update" sekmesine tıklayın.
  3. "Güncelleştirmeleri denetle" butonuna basın.
  4. Eğer güncel değilseniz, güncellemeleri yükleyip bilgisayarınızı yeniden başlatın.
  • "wudf.exe" dosyasını internetten yükleyerek çözme:
  1. Tarayıcınızdan "wudf.exe" dosyasını indirin ve manuel olarak yükleyin.
  2. Not: Dosyayı indirdiğiniz kaynağın güvenilir olduğundan emin olun.
Eğer bunların hiçbiri işe yaramazsa bilgisayarınıza format atın sorun çözülecektir.

Prg vs kaldırma esnasında güçlü kaldırma programı(Revo-hibit) vs kullandıysanız muhtemelen Windows'u hasarlamış olabilir.
Arkadsların dediğini yaparsın, sorun düzelmesze son çare format olur vs.

Windows kaçtı reis?

Pardon reis 11 miş görmedim kusura bakma 😂

Reis fixlist.txt diye bir dosya indirmen lazım sonra frst64.exe dosyasının bulunduğu konuma kaydet. Sonra frst64'ü çalıştır düzelte tıkla restart atacaksın. (bu arada Microsoft Support'tan aldım)

Buradan indirirsin ben kısaca özetledim eğer bunu yapmak istemezsen ikinci bir yöntem daha var linkten bakarsın.

"wudf.exe" Windows'un bir parçası diyebiliriz. USB vb. aygıtları yönetirken kullanılıyor. Muhtemelen ya bu dosya silinmiş ya da farklı bir konuma taşınmış. Düzeltmek için birkaç çözüm önerisinde bulunabilirim.
  • SFC kullanarak çözme:
SFC, Windows OS'deki bozuk sistem dosyalarını tarar ve onarır.
  1. Başlat menüsünü açın ve "CMD" yazın.
  2. Komut istemi'ne sağ tıklayın ve "yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin.
  3. Komut istemine SFC /scannow yazın ve enter tuşuna basın.
  • Windows'u güncelleyerek çözme:
  1. Ayarları açın.
  2. "Windows Update" sekmesine tıklayın.
  3. "Güncelleştirmeleri denetle" butonuna basın.
  4. Eğer güncel değilseniz, güncellemeleri yükleyip bilgisayarınızı yeniden başlatın.
  • "wudf.exe" dosyasını internetten yükleyerek çözme:
  1. Tarayıcınızdan "wudf.exe" dosyasını indirin ve manuel olarak yükleyin.
  2. Not: Dosyayı indirdiğiniz kaynağın güvenilir olduğundan emin olun.
Eğer bunların hiçbiri işe yaramazsa bilgisayarınıza format atın sorun çözülecektir.
Saolun yardımcı olduğunuz için akşamüstü eve gidince deniycem. Olursa sizi bilgilendiririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı