Windows 11, Yeni Ayarlar Home Ekranı

Edge'yi siliyorum 1 güncelleme sonrası tekrar geliyor ne yazık ki.

Zaten LTSC sürümlerine geç de olsa geçmeyi düşünüyordum fakat son zamanlarda Windows 10 tabanlı olması ve eski gözükmesine rağmen hemen geçsem mi diye düşünüyorum Microsoft'un her yeri reklam yapması yüzünden. Hem Microsoft'un yaptığı en adamakıllı ve benim de en sevdiğim işletim sistemi olan Windows 7'ye biraz uğraşarak benzetebilirim.

Telemetrileri elimden geldiğince ben de engelledim. Ayrıca Office paketi dışında elimden geldiğince temel uygulamalar haricindeki Microsoft hizmetlerini ve uygulamalarını sildim. Fakat Microsoft Edge'i silemedim ya o yüzden bir eksiklik hissediyorum hala.🤣🤣🤣
Windows 10 LTSC 2019 ve önceki LTSB/LTSC sürümlerini bu yüzden seviyorum.
Aynı Windows 8.1 ve öncesindeki gibi sadece emektar tarayıcı IE11 yüklü geliyor ve Internet Explorer da Microsoft Edge kadar gözüme batmıyor zaten.😄

Bence Edge o kadarda kötü bir tarayıcı değil Gayet modern ve kullanışlı. Güncellemelerle çok daha iyi hale getiriyorlar Bing Chat, Bölünmüş Ekran, Yuvarlatılmış köşeler vs.

Bence Edge o kadar da kötü bir tarayıcı değil gayet modern ve kullanışlı. Güncellemelerle çok daha iyi hale getiriyorlar Bing chat, bölünmüş ekran, yuvarlatılmış köşeler vs.

Ben sade bir tarayıcı istiyorum az özellik olsa da olur.
Microsoft Edge bana çok karmaşık ve reklamlı geliyor.
Yapay zeka için İngilizce de olsa Google Bard var zaten.
Ayrıca kullanıcı aracısı değiştirme eklentileri sayesinde istesem Microsoft'u Edge kullandığıma inandırıp Bing AI'ı Google Chrome ile de kullanırım.

Ayrıca Google Chrome'u ilk telefon ve bilgisayar ile tanıştığımdan beri kullanıyorum yani Chrome'a alışığım.
Ayrıca telefonumda PixelExperience Plus Custom ROM kullanıyorum yani kendime Google bazlı bir ekosistem kurmaya çalıştığım fazlasıyla ortada.

Son düzenleme:
Ama Chromium tabanlı. Tarayıcı güzel ama RAM canavarı desek yeridir 😀 ancak tasarımı çok güzel.

Bence fazla bir RAM kullanımı yok Edge alıştım bende ve o yüzden kullanıyorum hem arayüz yenilikleri hoşuma gidiyor hem mobilde hem bilgisayarda Edge kullanıyorum.

Ben sade bir tarayıcı istiyorum az özellik olsa da olur.
Microsoft Edge bana çok karmaşık ve reklamlı geliyor.
Yapay zeka için İngilizce de olsa Google Bard var zaten.
Ayrıca kullanıcı aracısı değiştirme eklentileri sayesinde istesem Microsoft'u Edge kullandığıma inandırıp Bing AI'ı Google Chrome ile de kullanırım.

Ayrıca Google Chrome'u ilk telefon ve bilgisayar ile tanıştığımdan beri kullanıyorum yani Chrome'a alışığım.
Ayrıca telefonumda PixelExperience Plus Custom ROM kullanıyorum yani kendime Google bazlı bir ekosistem kurmaya çalıştığım fazlasıyla ortada.

Valla bende Edge alıştım hem Mobilde Hem de Bilgisayarda kullanıyorum Bende telefonda Custom ROM kullanıyorum DotOS'u öneririm (Lawnchair Launcher ile çok güzel oluyor)

Yine Microsoft ürünlerinin reklamını yapmak için eklenen gereksiz bir özellik daha. Başlat menüsünden sonra bir de üstüne ayarlara reklam koyalım demişler resmen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı