Windows 11 yeni dosya gezgininde sekme çizgisi nasıl kapatılır?

neXusTS

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
| AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) |
Tech based adlı kanalda yeni dosya gezgininde sekme isminin altında çizgi bulunmuyor ama genel sürüm kullanan çoğu kişide sekme çizgisi mevcut. Bu çizgi nasıl kapatılıyor, yani bu kişi bu çizgiyi nasıl kapattı? Eski Dosya Gezgini gibi renk uyumu olsun istiyorum kısaca. Çizgi nasıl kapatılır?
Videoda ki Dosya Gezgini:

1696443594385.png

Genel sürümde ki Dosya Gezgini:

1696443787945.png

Hangi çizgi tam olarak göremedim körüm galiba. Paint ile işaretleyip atabilir misin?

Burayı diyorum hocam üst resim bana ait ve çizgi mevcut alt resimde ki videoda bulunan Dosya Gezgini

fdqwfq.png

2131.png

Burayı diyorum hocam üst resim bana ait ve çizgi mevcut alt resimde ki videoda bulunan Dosya Gezgini.

Eki Görüntüle 1967056

Eki Görüntüle 1967057

Belkide eski bir Windows 11 sürümünü kullanıyordur. Güncelleme ile bu özellik gelmiştir.
Old style file Explorer yaparak belki çözebilirsin.

Kişiselleştirme -> Renklerde bu ayarlardan biri açık mı?
Eki Görüntüle 1967094

Altta ki açık ama alakası yok onlarla

Belkide eski bir Windows 11 sürümünü kullanıyordur. Güncelleme ile bu özellik gelmiştir.
Old style file Explorer yaparak belki çözebilirsin.

Hocam bunları sonra iptal etmek istersek nasıl iptal edeceğiz çünkü Regedit ayarlarıyla oynuyor

İlk reg eski Dosya Gezginine dönüştürüyor. İkincisi ise modern haline geri dönmesini sağlıyor. Bir dene istersen.

Tamamdır deniyorum.

İlk reg eski Dosya Gezginine dönüştürüyor. İkincisi ise modern haline geri dönmesini sağlıyor. Bir dene istersen.

İkisini de denedim fakat hiçbir işe yaramadı.

Tamamdır deniyorum.

İkisini de denedim fakat hiçbir işe yaramadı.

Gönderide ki kişinin video linkide bu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı