Windows 11 YouTube 720P'de kasıyor

ComputerTechX

Hectopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
NVMe Micron MTFDHBA512QFD
Ekran kartı
GTX 1650
İşlemci
i5-11300H
Merhaba,
Başlıkta da bahsettiğim gibi Lenovo laptopumda yaşadığım bu sorunun 22H2 güncellemesi ile alakası olduğunu düşünüyorum. İşin garibi 1080p veya 480p de takılmıyor. Bu sorunu yaşayan var mı?

Son düzenleme:
En güncel Windows 11 sürümü olan ve Lenovo dizüstü bilgisayarımda bir sorun yaşamıyorum. BIOS güncellemelerini kontrol edebilirsin. Son 9-10 ay civarında Windows 11 geçişine özel çok fazla BIOS güncellemesi gelmişti.

Tarayıcı uzantıları veya bozulan sürücü kaynaklı bir sorun olabilir. Ekran kartı ve ses sürücüsündeki hatalar da videoların garip takılmalarına yol açabilir. Bu sürücüleri kaldırıp, tekrar kurmayı deneyebilirsin.

Videoları 1080P üstü izlemiyorsanız bağlantıdaki uzantıyı yükleyin. Sorundan bağımsız YouTube kaynak tüketimini azaltacaktır.

En güncel Windows 11 sürümü olan ve Lenovo dizüstü bilgisayarımda bir sorun yaşamıyorum. BIOS güncellemelerini kontrol edebilirsin. Son 9-10 ay civarında Windows 11 geçişine özel çok fazla BIOS güncellemesi gelmişti.

Tarayıcı uzantıları veya bozulan sürücü kaynaklı bir sorun olabilir. Ekran kartı ve ses sürücüsündeki hatalar da videoların garip takılmalarına yol açabilir. Bu sürücüleri kaldırıp, tekrar kurmayı deneyebilirsin.

Videoları 1080P üstü izlemiyorsanız bağlantıdaki uzantıyı yükleyin. Sorundan bağımsız YouTube kaynak tüketimini azaltacaktır.
Başlığa yazmıştım aslında ama silinmiş herhalde o yüzden buraya yazıyorum tekrar. İşin garibi 1080p veya 480p de takılmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı