Windows 11 yükledikten sonra C diskinde yer yok

Samet Kip

Kilopat
RAM
8 GB
Bilgisayarıma Windows 11 güncellemesi yaptım en ufak bir dosya bile indirmek istediğimde “diskte yer yok” uyarısı alıyorum GTA 5, Cyberpunk gibi oyunları silmeme rağmen 1 MB yer açılmadı.

Merhaba bu sildiğiniz oyunlar C diski üzerinde midir? Eğer değiller ise zaten silmeniz bir şeyi ifade etmez. Bilgisayarımdan disk görüntülerini atarsanız daha yararlı cevaplar verilebilir. En kötü indirme yeri olarak C'yi değil D diskini seçerseniz bu da işinizi görebilir.(D diski mevcutsa tabii.)

Merhaba bu sildiğiniz oyunlar C diski üzerinde midir? Eğer değiller ise zaten silmeniz bir şeyi ifade etmez. Bilgisayarımdan disk görüntülerini atarsanız daha yararlı cevaplar verilebilir. En kötü indirme yeri olarak C'yi değil D diskini seçerseniz bu da işinizi görebilir.(D diski mevcutsa tabii.)

Diskte bazen 0 MB yer gösteriyor bazen 400 MB her girdiğimde değişiyor kafayı yedi.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-11-12 230549.png
    Ekran görüntüsü 2022-11-12 230549.png
    78,5 KB · Görüntüleme: 58
Bunu yapmak için diskin biçimini mi değiştirdiniz? Normalde disk biçimini değiştirdiğinizde sıfırlar fakat şu an o disk de yer açılmış. Eğer bu işlemi siz yapmadıysanız tabii problem devam ediyordur.

Bir şey yapmadım bilgisayara reset attım C klasöründe 123GB yer açıldı bir anda. Ayrıca biçimlendirme falan da yapmadım windows 11 e güncelledim böyle olmaya başladı.

Bir şey yapmadım bilgisayara reset attım C klasöründe 123GB yer açıldı bir anda. Ayrıca biçimlendirme falan da yapmadım Windows 11'e güncelledim böyle olmaya başladı.

Merhaba, en kısa zamanda temiz bir kurulum yaparsanız sizin probleminiz çözülecektir diye düşünüyorum. Genelde en iyisi temiz kurulumdur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı