Windows 11 yüklemesi başarısız oluyor

Deneyebilirsiniz. Kurulum esnasında diski biçimlendiriyorsun değil mi? ISO dosyasını nereden indirdin?
hocam microsoftun kendi sitesinden indirdim hocam biçimlendirmiyorum sadece bölümü siliyorum

Deneyebilirsiniz. Kurulum esnasında diski biçimlendiriyorsun değil mi? ISO dosyasını nereden indirdin?
hocam son bir soru daha soracağım flash belleği ne zaman çıkaracağım

Son düzenleme:
Hocam Microsoft'un kendi sitesinden indirdim hocam biçimlendirmiyorum sadece bölümü siliyorum.

Tüm bölümleri silip tek disk haline getirin. Diski biçimlendirip kurulum yapmayı deneyin bir de verdiğim linkteki ISO ile deneyin. Rufus 4.5 sürümünü kullanın. Ventoy ile de yazdırabilirsin. Eğer bunlara rağmen hala düzelmiyorsa, dediğim gibi farklı bir USB flash bellek ile deneyin.

Tüm bölümleri silip tek disk haline getirin. Diski biçimlendirip kurulum yapmayı deneyin bir de verdiğim linkteki ISO ile deneyin. Rufus 4.5 sürümünü kullanın. Ventoy ile de yazdırabilirsin. Eğer bunlara rağmen hala düzelmiyorsa, dediğim gibi farklı bir USB flash bellek ile deneyin.
hocam tek disk haline nasıl getireceğim verdiğiniz linkide denedim

Windows bilgisayarı bir sonraki kurulum aşamasında önyüklemeye hazırlayamadı hatası ile karşılaştım ve bir defa mavi ekran yedim dediğiniz rufus 4.5 ve ventoyu deneyeceğim​

Hocam tek disk haline nasıl getireceğim verdiğiniz linkide denedim

Windows bilgisayarı bir sonraki kurulum aşamasında önyüklemeye hazırlayamadı hatası ile karşılaştım ve bir defa mavi ekran yedim dediğiniz Rufus 4.5 ve Vento'yu deneyeceğim​

Disk seçme ekranında iken Shift+F10 ile CMD'yi aç. Diskpart yaz sonra list disk yaz. Diskiniz hangisi ise select disk X yazın sonra clean yazın. CMD'yi kapatıp Refresh seçeneğine tıklayın. Diski seçip kuruluma devam edin. Düzelmezse farklı bir USB flash bellek ile deneyin.

Disk seçme ekranında iken Shift+F10 ile CMD'yi aç. Diskpart yaz sonra list disk yaz. Diskiniz hangisi ise select disk X yazın sonra clean yazın. CMD'yi kapatıp Refresh seçeneğine tıklayın. Diski seçip kuruluma devam edin. Düzelmezse farklı bir USB flash bellek ile deneyin.
hocam çok teşekkür ederim 23h2 kurdum secure bootu kapattım diskpartı yaptım oldu çok teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı