Windows 11 yüklemesi uzun sürdüğü için sürekli yeni gücellemeleri yaptıktan sonra iptal et tuşuna basıyorum. Bunu sürekli yapmam uzun vadede zarar verir mi, yüklemeyi nasıl iptal edebilirim?
Eki Görüntüle 1622918
Bir şeye zarar vermez. Güncelleştirmeleri duraklat seçeneğine basarsanız Windows 11 güncellemesi otomatik yüklenmez fakat diğer güncellemeler gene yüklenmez. Windows 11 geçmek istiyorsanız geçebilirsiniz.
Şu anda çevremden seven olmadığı için geçmek istemiyorum. Windows 11'den 10'a dönmek için format atmak zorunda mı kalacağım?
Eğer Windows.old klasörünü silmezseniz belirli bir süre için ayarların kurtarma bölümünden geri dön tıklayarak Windows 10'a geri dönebilirsiniz. Bunun için yükseltme yapmanız lazım bu arada.
Teşekkürler. Daha iyi performans için sol alttaki widgetları nasıl kapatabilirim?
Maalesef bulamadım.Windows 10'daki arama butonundaki mi? Gorev cubuguna sag tiklayin oralara bakin cikmasi lazim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.