Windows 11 yüklemeye değer mi?

Windows 11 henüz tam olarak çıkış yapmış değil. İndirmek saçma olur. Bir hata ile karşılaşırsa o zaman ne yapacak? Tekrar format atması gerekecek ve formatı arka arkaya yapmak zararlıdır, sürekli yapılmamalıdır.
Evet haklısın şuan alfa ama ben şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım. En azından benim bilgisayarım uyumlu çalıştı.
Önerim ilk önce Dual Boot olarak kurmanız. Dual Boot yaptıktan sonra eğer sorun yok ise kurabilirsiniz. Ben kurdum şimdilik bir sıkıntı yaşamadım.

Kesinlikle değer. Ben şuan Windows 11 kurdum ve oradan yazıyorum. Performans açısından arayüz açısından akıcılık açısından her şey harika. Windows 11 beta olmasına rağmen çok iyi ve çok akıcı. Abartmıyorum sizde deneyince göreceksiniz.

Eki Görüntüle 1071495

Kardeşim eğer sanal makinede çalıştırırsan zaten çöker. Kendi bilgisayarına format atarak kurarsan performansı görürsün.
Sanal Makineye kurarsan zaten kasar. Bu gün Windows 10'u da sanal makineye kursan o da çöker. Windows 11'i bilgisayarın kendisine kurmanızı öneririm. Eğer çekiniyorsanız Dual Boot olarak Windows 11'i kurabilirsiniz.
Bende katılıyorum, Windows 10'dan daha akıcı geldi. HDD kullanıyorum ve eski bi sistemim var ama yinede hissediliyor.

Nereden kuruluyor ben aradım ama bulamadım yardımcı olur musunuz?
Microsoft Windows 11 yazdığında karşına çıkan ilk siteye tıkla sonra iso dosyası var ama eğer Sistemin Uyuyorsa İndirebilirsin. Uymuyorsa indiremezsin. TPM 2.0 4GB ram Ve 64GB veya daha büyük bir depolama gerekiyo UEFI gerekiyo WDDM 2.0 sürücüsüyle DirectX 12 veya üzeri ile uyumlu olması lazım. Diyagonal olarak 9 inçten daha büyük olan yüksek çözünürlüklü (720p) ekran, renk kanalı başına 8 bittir. İndirmeden önce Microsoft Hesabı Gerekir. İyi Günler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı