Windows 11 yükleniyor fakat Windows 10 yüklenmiyor

Ersin00

Decapat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Samsung 500GB 980 NVMe
Anakart
z270 sli plus
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda Samsung 500GB 980 NVMe SSD aldım kendim Windows 10 yüklemeyi denedim fakat yüklenmedi sonrasında aldığım yere götürdüm ve onlarda yükleyemeyip Windows 11 yüklediler sebebi nedir? SSD'de hiçbir sorun yok.

Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda Samsung 500GB 980 NVMe SSD aldım kendim Windows 10 yüklemeyi denedim fakat yüklenmedi sonrasında aldığım yere götürdüm ve onlar yükleyemeyip Windows 11 yüklediler sebebi nedir? SSD'de hiçbir sorun yok.

Nasıl ve neden yüklenmiyor hata falan mı veriyor kurulurken?

Yeniden başlat kısmından sonra tekrar kurulum kısmına geliyor.

Basit bir sorun. Eğer denemediyseniz: O ekran gelince yeniden başlat basıp USB belleği çıkartın. Çıkartmazsanız tekrar kuruluma atabilir çünkü boot önceliği USB bellekte oluyor, USB bellek boot sekmesinde 1. sıraya alınınca.

Yaptım olmadı.

O zaman böyle deneyin: Yine aynı şekil kurulum yapıldıktan sonra yeniden başlatma kısmında USB belleği çekin. Yeniden başlarken BIOS'a girin ve boot menüye girin diskinizi 1. sıraya alıp save and exit yapın.

USB'yi tekrardan boot edin ve tekrar kurulum yapın kurulum bittikten sonra hemen USB belleği çıkarın. Olmazsa kurulum bittikten sonra boot menüsüne girip diskinizi ilk sıraya alın.

Bunları yaptım fakat olmadı.

O zaman böyle deneyin: Yine aynı şekil kurulum yapıldıktan sonra yeniden başlatma kısmında USB belleği çekin. Yeniden başlarken BIOS'a girin ve boot menüye girin diskinizi 1. sıraya alıp save and exit yapın.

Bunları yaptım fakat olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı