Yagiz_K Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 314 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #1 W11 kullanıyorum. Güç seçeneklerınde yüksek performans modu yok ve ınternette gosterıldıgı gıbı CMD'den eklemeyı denedım ama bır turlu eklenmedı. Ne yapmalıyım?
W11 kullanıyorum. Güç seçeneklerınde yüksek performans modu yok ve ınternette gosterıldıgı gıbı CMD'den eklemeyı denedım ama bır turlu eklenmedı. Ne yapmalıyım?
Y Yakuşuklu Oğuzhan Centipat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 19 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Cihaz modeli: Monster Abra A5 v16.7 İşlemci: Intel i5 11400h Ekran kartı: GTX 1650 Mobile Refresh DDR6 4gb RAM: 8gb DDR4 SSD: 512GB SAMSUNG SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ağustos 2023 #2 Kendin yapabilirsin. Güç planı oluşturabiliyorsun oradan yüksek performans ayarına getirince hayırlı olsun hocam Artı 0 Eksi
Kendin yapabilirsin. Güç planı oluşturabiliyorsun oradan yüksek performans ayarına getirince hayırlı olsun hocam
KS KS Yagiz_K Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 314 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #3 Yakuşuklu Oğuzhan dedi: Kendin yapabilirsin. Güç planı oluşturabiliyorsun oradan yüksek performans ayarına getirince hayırlı olsun hocam Genişletmek için tıkla... Dediğin gibi yaptım ama performans anlamında bir farklılık olmadı Artı 0 Eksi
Yakuşuklu Oğuzhan dedi: Kendin yapabilirsin. Güç planı oluşturabiliyorsun oradan yüksek performans ayarına getirince hayırlı olsun hocam Genişletmek için tıkla... Dediğin gibi yaptım ama performans anlamında bir farklılık olmadı