TheWildGuy Centipat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #1 Dün benim yeni sistem geldi ve kendime bir kullanıcı açtım. Sonra yönetici hesabını yanlışlıkla kapattım. Şimdiyse hiçbir şekilde kullanıcılarda gözükmüyor. Ne yapabilirim? Uygulamalara giremiyorum. Bilgisi olan yazsın.
Dün benim yeni sistem geldi ve kendime bir kullanıcı açtım. Sonra yönetici hesabını yanlışlıkla kapattım. Şimdiyse hiçbir şekilde kullanıcılarda gözükmüyor. Ne yapabilirim? Uygulamalara giremiyorum. Bilgisi olan yazsın.
S SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 3 Ağustos 2024 #2 Çalıştıra gelip netplwiz yaz oradan yönetici yetkisi vermeyi dene. Artı 0 Eksi
KS KS TheWildGuy Centipat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #3 SadeceZinzap dedi: Çalıştıra gelip netplwiz yaz oradan yönetici yetkisi vermeyi dene. Genişletmek için tıkla... Yönetici yok ve olmuyor Artı 0 Eksi
SadeceZinzap dedi: Çalıştıra gelip netplwiz yaz oradan yönetici yetkisi vermeyi dene. Genişletmek için tıkla... Yönetici yok ve olmuyor
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.631 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #4 Güvenli mod açılıyor mu oradan da deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS TheWildGuy Centipat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #5 Dorzi dedi: Güvenli mod açılıyor mu oradan da deneyin. Genişletmek için tıkla... Güvenli moda nasıl girebilirim TheWildGuy dedi: Güvenli moda nasıl girebilirim? Genişletmek için tıkla... Dorzi dedi: Güvenli mod açılıyor mu oradan da deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim şimdi oldu teşekkürler. Son düzenleme: 3 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
Dorzi dedi: Güvenli mod açılıyor mu oradan da deneyin. Genişletmek için tıkla... Güvenli moda nasıl girebilirim TheWildGuy dedi: Güvenli moda nasıl girebilirim? Genişletmek için tıkla... Dorzi dedi: Güvenli mod açılıyor mu oradan da deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim şimdi oldu teşekkürler.