Çözüldü Windows 11'de Bluetooth kaybolup duruyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

handcuffs

Hectopat
Arkadaşlar yeni laptopuma geçeli 3 gün civarı oluyor. Kurulumunu yapıp Windows 11 Pro yükledim. Ancak dünden beri yaşanmaya başlayan bu sorun benim sinirimi epey bir bozmaya başladı çünkü Bluetooth bildiğiniz kayboluyor. Kulaklığımı Bluetooth'a bağlı bir şekilde kısa bir süreliğine bıraktığımda geri dönüp karşılaştığım manzara Bluetooth'un tamamiyle kaybolmuş olması oluyor. Sürücü silip tekrar yükledim ancak tekrar oldu. Acaba kulaklıktan dolayı mı bu sorun kaynaklanıyor? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran Görüntüsü (21).png

Bu şekilde gözüküyor bende.

Çözüm
Son düzenleme:
Hocam sorun tam düzeldi diye rahatlamıştım az önce tekrar kayboldu Bluetooth 😂 Artık ne yapmam gerek bu sorunu kalıcı olarak çözmek için hiç bilmiyorum.

Ya Wi-Fi kartında problem var ya da kulaklıkta problem var

Cihazınızı servise gönderip baktırabilirsinz

Ya Wi-Fi kartında problem var ya da kulaklıkta problem var

Cihazınızı servise gönderip baktırabilirsinz
Umarım kulaklıkta sorun vardır ya, zaten artık yeni laptopa geçtiğim için yeni bir kulaklık alacaktım kendime. JBL 510BT bendeki kulaklık hocam 2 yıldır kullanıyordum daha çok telefon için ama laptopda da işimi gördüğünden onu kullanıyordum. Birde hocam az önce ilk kez laptopta mavi ekran aldım durup dururken, bu durumla bir alakası var mıdır sizce?

Hocam bu arada kulaklıktaki ne gibi bir problem bluetoothun kaybolmasına yol açıyor olabilir? Mümkün olursa başka bir bluetooth kulaklıkla denemeye çalışacağım sorunun kulaklıktan kaynaklı olup olmadığını anlayabilmek için.

Wi-Fi kartından yapma ihtimali yüksek mavi ekran vermesine sebep olabiliyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı