Selamlar.
Debian ile Windows 11'i Dual boot olarak kullanan var mı? Windows üzerinden GRUB'u kaldırmak istiyorum.
Eki Görüntüle 2577332
Biraz anlatabilirmisin.?Çok denedim cmd.exe bu komutumu uygulıycam/rebuild mbr komudu ile GRUB kaldırılabilir. Veya doğrudan kurulum medyası aracılığıyla bilgisayarınızı onarabilirsiniz.
Bu komutlar yeterlimi
bootrec /RebuildBcd
bootrec /fixMbr
bootrec /fixboot
Evet, yetmeli
Olmadı aklına gelen başlka bir yol var mı.???Evet, yetmeli.
Böyle bir şey çıkıyor...Dikkat! Bu işlem hassas bir işlemdir!
Disk Yönetimi'ni çalıştırın. Orada diskinizi bulun ve içindeki küçük bölümü biçimlendirin. Daha sonra EasyBCD programını indirin ve orada yeni giriş ekleyin tuşuna basın. Windows'u ilk ekleyin, daha sonra Linux'u ekleyin. Böylece yeni MBR'niz yazılmış olacaktır.
İşlem sırasında hata oluşursa ilk mesajımdaki adımları yeniden uygulayabilirsiniz.
Selamlar
Sistemi BİOS dan secure boot disabled yapınca grup ekranı geliyor enabled yapınca windows 11 açılıyor.Dokuz gündür uğraşıyorum.Açıkcası yoruldum.Vermiş olduğun cevaplar için teşekkür ederim.Bu şekilde son kullanıcı olarak bilgiayarımı kullanmaya devam edeceğim.
Böyle bir şey çıkıyor...
Eki Görüntüle 2577446
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.