Windows 11'de çok bug var

Görev çubuğundaki uygulamaların aşağı doğru intihar girişimine kalkışmasını yaşıyordum ancak bunu yaşamadım hiç. E normaldir, Windows 11'den bahsediyoruz sonuçta, her şey yaşanabilir. :D
Ancak "çok bug var" deyip de 1 tane bug paylaşmanız olmuyor ama. :)

Ben windows11 kullanıyorum, bug falan görmedim. İnsider ise onu bilemiyorum.
Son 2 aya kadar bende de neredeyse hiç olmadı. İlk hallerinde bile sorunsuz kullanmıştım. Aslında beğeniyorum da. Sadece son 2 aydır çok fazla bug çıkartmaya başladı. Onlar da son 2 gündür olmadı, düzelttiler belki de.

Son 2 aya kadar bende de neredeyse hiç olmadı. İlk hallerinde bile sorunsuz kullanmıştım. Aslında beğeniyorum da. Sadece son 2 aydır çok fazla bug çıkartmaya başladı. Onlar da son 2 gündür olmadı, düzelttiler belki de.
Mümkündür. Bende bir sıkıntı olmadı henüz. Güncellemeleri pek takip etmiyorum. Otomatik güncelliyor. Belki sorun olmuş, sonra düzeltmişlerdir.

Fanboy değilim ama çıktığından beridir kullanıyorum hiç bug görmedim şansıma. Gerçi bir ara Valorant'ta sorun olmuştu da net hatırlamıyorum.

TPM2.0 ve Secure Boot sorunudur

Ben Windows 11'in genel ve oyun performansından memnunum, sadece CPU kullanım yüzdeleri yanlış gözüme çarpan tek hata bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı