Windows 11'de çok bug var

RTM sürümünde görev çubuğu kaynaklı çok hata yaşıyordum(simgeleri yerinde tutamıyordum çok hareketliydi keratalar). Babam 22H2 sürümünü kullanıyor ve görev çubuğu kaynaklı çok hata almadım diyor. Bu hatayı ilk defa gördüm. Görev Yöneticisi'nden Explorer'ı yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz.
 
Windows 10'dan Windows 11'e güncelleme ile geçmeyin. USB ile tertemiz format ile sıfırdan yükleyin. Böylece bir sorunu elemiş olursunuz.
Ondan sonra mutlaka StartAllback yükleyin. Böylece başlat çubuğu, görev çubuğu vs sizin kontrolünüzde bildiğiniz klasik düzende olur.
 
Ben yaklaşık bir yıldır şans verdim ama çok buglu. Masaüstü için onedrive kullanmayı zorunlu tutuyor kapatırsan bile hızlı erişim kısmından kaldırılamıyor ve eski kullanıcılar altındaki masaüstünü hızlı erişime ekleyemiyorsun. Çok vahşi bir yol Apple bile artık daha özgür bence. Üstlik onedrive'ı kapatmak yetmiyor masaüstü için dosya yöneticisinden kapatmak gerekiyor. Üstelik her şeyi kapatıp eski düzene dönünce onedrive'daki belgeleri masaüstüne atamıyorsunuz bu da yetmemiş gibi eski düzendeki masaüstüne whatsapp üzerinden herhangi bir şey atılamıyor. Tüm indirilen klasörler boş geliyor. Geliştiriciysen (.net hariç) huzurlu şekilde 10 dakika bile windows'ta durulmuyor. Windows 11 ile birlikte artık sadece sistemin ayrıntılarına girmeyen, tarayıcıya, oyunlara falan girip çıkan kullanıcılara hitap eden bir sürüm olmuş.
 

Geri
Yukarı