Bugün W11'e geçene kadar hiçbir sıkıntı yaşamıyordum fakat şimdi 4:3 1280x960 çözünürlükte oyuna girdikten sonra Alt+Tab attığımda bir daha oyuna giremiyorum. Tekrar oyuna girmeye çalıştığımda 1 saniye boyunca oyun ekranı geliyor ve masaüstüne atıyor. Nasıl çözebilirim, tek çare 16:9 oynamak mı?
Bugün W11'e geçene kadar hiçbir sıkıntı yaşamıyordum fakat şimdi 4:3 1280x960 çözünürlükte oyuna girdikten sonra Alt+Tab attığımda bir daha oyuna giremiyorum. Tekrar oyuna girmeye çalıştığımda 1 saniye boyunca oyun ekranı geliyor ve masaüstüne atıyor. Nasıl çözebilirim, tek çare 16:9 oynamak mı?
Sorun çözülebildi mi acaba? Ben şunu yapıyorum geçici bir çözüm oluyor ancak çok can sıkıcı. Oyun alta attığında ayarlardan oyun çözünürlüğüne alıyorum. Oyunu açıyorum ve black barlar ile görünüyor. Daha sonra tam ekran pencereliyi seçip uygulayıp yine ayarlara dönüyorum. Bu sefer tekrar varsayılan çözünürlüğe dönüp oyuna dönüp istediğim çözünürlüğe geçiyorum. Bu aşamada quit atıp reslersen belli bir süre sorun çıkmıyor.
Sorun çözülebildi mi acaba? Ben şunu yapıyorum geçici bir çözüm oluyor ancak çok can sıkıcı. Oyun alta attığında ayarlardan oyun çözünürlüğüne alıyorum. Oyunu açıyorum ve Black barlar ile görünüyor. Daha sonra tam ekran pencereliyi seçip uygulayıp yine ayarlara dönüyorum. Bu sefer tekrar varsayılan çözünürlüğe dönüp oyuna dönüp istediğim çözünürlüğe geçiyorum. Bu aşamada quit atıp reslersen belli bir süre sorun çıkmıyor.
Yok çözemedim çözürlüğü normale alıp PC'yi kapatıyorum sonra geri açıp çözürlüğü düşürüyorum oluypr ama aynı şekilde kapatırsam bozuluyor.tam çözümünü bulamadım bu geçici çözüm