Windows 11'de Defender siliniyor

kafkaf45

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, MSI Alpha A4DEK model laptopuma geçtiğimiz yıl orijinal Windows 10 Pro almıştım. Daha sonra W11 çıkınca Insider programına girmiştim vs. geçtiğimiz haftalarda GameLoop emülatöre güncelleme gelince PUBG oynayamaz olmuştum ve bu hafta bilgisayara format atarak Windows 10 kurdum. Güncelleyerek W11'e yükselttim ve bir baktım benim bilgisayardan Windows Defender silinmiş. Bu sorun neden kaynaklıdır? Bir konuda çözüm olduğu söylenen Regedit müdahalesini de yerine getirdim ama düzelmedi. Önerebileceğiniz ücretsiz kaliteli antivirüs programı var mıdır? Ya da Regedit muhabbeti dışında çözüm var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer format için kullanılan ISO dosyasından silinmediyse Windows Defender'ın tamamen silinmesi mümkün değil.
Hocam Mart 2021'de yarattığım iso usb'si var onunla format atıyorum. W10 iken defender vardı, w11'e geçince kayboldu. Bu şekilde beni microsoft store'a yönlendiriyor

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    91 KB · Görüntüleme: 68
O yukarıdaki resim öyle ise Defender silinmemiş pasif halde olduğundan virüs koruması yok olarak gözüküyor Google de arayın Defender kontrol adlı uygulama ile hem aktif hem de pasif hale getirilebiliyor.

O yukarıdaki resim öyle ise Defender silinmemiş pasif halde olduğundan virüs koruması yok olarak gözüküyor Google de arayın Defender kontrol adlı uygulama ile hem aktif hem de pasif hale getirilebiliyor.
Hocam format attım düzeldi, ne yaptıysam olmadı ben de çareyi format atmakta buldum. Geri dönüşünüz için teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı