Rehber Windows 11'de Görev Çubuğunun Yerini Değiştirme

Hocam, peki görev çubuğundaki uygulamaların yanında isimleri yazacak şekilde ayarlıyorduk ya, o bunda yok sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, peki görev çubuğundaki uygulamaların yanında isimleri yazacak şekilde ayarlıyorduk ya, o bunda yok sanırım.
Evet. En azından görev yöneticisinde bu ayar yok. Beta aşamasında olduğundan dolayı kaldırılmış olabilir. Bu ayarın Regedit'ten nasıl yapıldığını bilmiyorum ama belki de yapılıyordur. Eğer bulursam bunun da rehberini yaparım hocam.

Çok iyi olur hocam, ben de araştırıyorum, bulursam sizinle paylaşırım.

Çok iyi olur hocam, ben de araştırıyorum, bulursam sizinle paylaşırım.
Hocam olmuyor maalesef şimdi denedim.

HKEY_CURRENT_USER > Software > Microsoft > Windows > CurrentVersion > Explorer > TaskbarGlomLevel dosyasını buldum. bu dosya görev çubuğu düğmelerini ayarlıyor.

0 değeri = Her zaman etiketleri gizle (Always combine, hide labels)
1 değeri = Görev çubuğu dolu olduğunda (Combine when taskbar is full)
2 değeri = Hiçbir zaman (Never combine)

2 değerini yazdığımız zaman olması gerekiyor. Yazdım ve kaydedip Windows Gezginini yeniden başlattım fakat olmadı. Sanırım bunu da şimdilik kaldırmışlar hocam.

Evet hocam, ben de baktım demin, bu yolla oluyormuş ama Windows 10'dan daha Windows 11'e konulmamış. Güncelleme aldığında düzelir diye düşünüyorum.

Yaptım ve çalıştı teşekkür ederim ama kontrol merkezini açınca böyle oluyor. Bunun çözümünü bilen varmıdır.Ve başlat menüsü ortada açılmıyor.
Küçük görev çubuğu yapılıyor isterseniz paylaşabilirim.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (13).png
    2 MB · Görüntüleme: 250
  • Ekran Görüntüsü (14).png
    1,6 MB · Görüntüleme: 254
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…