Windows 11'de her şey yönetici olarak açılıyor

TxFhGb

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye 🇹🇷
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Casper Excalibur G900
Meslek
Öğrenci
Merhaba Windows 11'de ben seçemediğim halde tüm programlar sadece yönetici olarak açılıyor, yanındaki yönetici işraeti de yok. Normal olarak tıkladığım zaman direkt yönetici olarak açılıyor, bu tüm programlar için geçerli. Bunun ayarını nereden yapacağım?

Hesabı Yönetici hesabından normal hesaba çekmek aklıma geldi ama bu seferde her değişiklik yaptığımda hata verir

Yeni bir hesap açsam bu sefer verileri aktaramıyorum sanki yeni bir windows kumuşum gibi oluyor

Siz en iyisi temiz kurulum yapın. Sizin Windows çarpılmış bence
Son olarak biraz araştırma yapıcam kullanıcı hesabındaki verileri aktarmayı başarırsam format a gerek kalmaz

bir tane hesap açtım şimdi veri kopyalama işlemi yapıcam

Son olarak biraz araştırma yapıcam kullanıcı hesabındaki verileri aktarmayı başarırsam format a gerek kalmaz
Araştırma yapsanız bile bir şey bulamazsınız. İnternette bilgi yok bununla ilgili. Bir de bence temiz kurulum yapın, normal hesaba geçerseniz yönetici hesabı değil diye sorun çıkartır.

Araştırma yapsanız bile bir şey bulamazsınız. İnternette bilgi yok bununla ilgili. Bir de bence temiz kurulum yapın, normal hesaba geçerseniz yönetici hesabı değil diye sorun çıkartır.
Açtığım hesabı administrator ile yönetici yaptım şuan açtığım hesap yönetici hesabı oldu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı