Windows 11'de kalınır mı?

442923

Hectopat
RAM
4 GB
SSD veya HDD modeli
256 GB SSD
Ekran kartı
İntel HD Graphics 5500
Anakart
hp 15bs1xx diğer adı hp 15bs122nt
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i3-5005U CPU @ 2.00GHz
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 aydır Windows 11 kullanıyorum şu anda şarjın hızlı tükenmesinin dışında pek bir sorun yok. Sizce Windows 10'a geri dönmeli miyim RAM kullanımı konusunda bilgisayarım rahatlar mı?

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 aydır Windows 11 kullanıyorum şu anda şarjın hızlı tükenmesinin dışında pek bir sorun yok. Sizce Windows 10'a geri dönmeli miyim RAM kullanımı konusunda bilgisayarım rahatlar mı?

4 GB ile Windows 11 kullandım hem HDD hem SSD ile yavaşlık yaşamadım. Şu an hâlâ geliştirildiği için Windows 10'a geçiş yaptım.

Ben de Windows 10 kullanmak istiyorum ama ne yapayım? Şu güncellik takıntım izin vermiyor.

Ya aslında tek sorun belki ramde olabilir onun dışında olacağını sanmıyorum.Eğer ben 10'a daha alışığım falan dersen geç sorun olmaz.Ama 11 güzel seviyom dersen kalabilirsin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı