yilmaz212
Centipat
Daha fazla
burayı nereden görüntüleyebilirizEki Görüntüle 2588515şu 2 hizmetler benimki gibi mi ?
o 2 hizmetin açık olması veya çalışıyor olması gerekiyor
Aramaya hizmetler yazarak ulaşabilirsin veya Win+r yapıp services.msc ile de girebilirsin
böyle görünüyor aynısıo 2 hizmetin açık olması veya çalışıyor olması gerekiyor
Aramaya hizmetler yazarak ulaşabilirsin veya Win+r yapıp services.msc ile de girebilirsin
Böyle görünüyor aynısı
sağ tık çalıştırıp denedim hala aynı fakat bilgisayarı kapatıp açmadan denedim. onun dışında aygıt yöneticisinde kamera sekmesi yok anlamadımSağ tık çalıştırıp dener misin bir de bana aygıt yöneticisinde kamera sekmesinin görüntüsünü atabilir misin?
hp victus fa 1033 nt 4050 512 gb i13 5th generationLaptop modeli nedir ?
ben bi ara laptop kamerasını kaldırmış olabilirim aygıt yöneticisinden yanlışlıkla ama tam emin değilimLaptop modeli nedir ?
Herkese merhaba, çok önemli bir sorunla karşılaşıyorum. Kameramı açınca bu hatayı alıyorum. Benim için çok önemli olan bir görüşme yapacağım fakat sorunu çözemiyorum, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
kontrol ettim öyle bir tuş yok bendeFonksiyon tuşlarının (F8, F9 vb.) Üzerinde bir kamera simgesi olup olmadığını kontrol eder misiniz? Varsa simgeyi kullanarak kameranın açık olduğundan emin olur musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.