Windows 11'de kamera uygulaması çalışmıyor

yilmaz212

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba, çok önemli bir sorunla karşılaşıyorum. Kameramı açınca bu hatayı alıyorum. Benim için çok önemli olan bir görüşme yapacağım fakat sorunu çözemiyorum, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• kamera.png
    kamera.png
    50,3 KB · Görüntüleme: 12
o 2 hizmetin açık olması veya çalışıyor olması gerekiyor

Aramaya hizmetler yazarak ulaşabilirsin veya Win+r yapıp services.msc ile de girebilirsin

Aramaya hizmetler yazarak ulaşabilirsin veya Win+r yapıp services.msc ile de girebilirsin

böyle görünüyor aynısı

Dosya Ekleri

• 2.png
    2.png
    23,5 KB · Görüntüleme: 5
Sağ tık çalıştırıp dener misin bir de bana aygıt yöneticisinde kamera sekmesinin görüntüsünü atabilir misin?
sağ tık çalıştırıp denedim hala aynı fakat bilgisayarı kapatıp açmadan denedim. onun dışında aygıt yöneticisinde kamera sekmesi yok anlamadım

Dosya Ekleri

• 3.png
    3.png
    129,5 KB · Görüntüleme: 2
Herkese merhaba, çok önemli bir sorunla karşılaşıyorum. Kameramı açınca bu hatayı alıyorum. Benim için çok önemli olan bir görüşme yapacağım fakat sorunu çözemiyorum, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.

Fonksiyon tuşlarının (F8, F9 vb.) Üzerinde bir kamera simgesi olup olmadığını kontrol eder misiniz? Varsa simgeyi kullanarak kameranın açık olduğundan emin olur musunuz?

HP Support Assistant uygulamasını indirip oradan sürücüleri kontrol edebilir misin yüksek ihtimalle bulacaktır eksik varsa

Technopat Haberler

Geri
Yukarı