Windows 11'de mavi ekran

Cheed

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
RTX 3060 notebook 6gb
İşlemci
amd 7 5800h
Merhaba, 5 6 seferdir mavi ekran alıyorum fakat minidump dosyalarımda sadece 2 tanesi görünüyor dosyaları ekleyeceğim buraya PC bilgilerini de ekleyeceğim yardımcı olabilir misiniz?

Minidump dosyaları linki; minidump

Abi neden kimse yardımcı olmuyor? Yardım lazım.

Dosya Ekleri

• 1683427392923.png
    1683427392923.png
    261,5 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleyen: Moderatör:
Az önce sürücüyü kurup yeniden başlattim fakat gene mavi ekran aldım ve hiçbir şekilde başlamıyor Windows her seferinde mavi ekran veriyo şuan sıfırlama seçeneğini seçtim windowsu yeniden kuruyor. birkere oturum açma ekranına geldim kasıp kalıyor ekran şifre yazarken.

stop code da videolu bişey yazıyordu ama tam okuyamadım

Temiz kurulum yapmama ve hatta sıfırlama yapıp DDU ile tekrar temiz kurulum yapmama rağmen gene de mavi ekran alıyorum oyuna girdiğim zaman girdiğim oyunda LoL, vide tdr failru hatası alıyorum

nvlddmkm.sys kaynaklı ne yapmam gerekir​

Donanımsal o zaman.

Mavi ekran yemedim ama direk donup kaldı PC kapandı sonra.

@claus
Ekran kartında donanımsal bir arıza olduğu kesinleşti diyebiliriz o zaman. Aygıtın anakartla bağlantısı kesiliyor demek ki. Bazı durumlarda da bilgisayarı ilk açarken, marka logosunda takılı kalabiliyor, arızalı bir donanım varsa. Garanti kapsamındaysa, cihazını bir garantiye göndermeni tavsiye ediyorum. Değilse, yetkili servisine gidebilirsin veya güvenilir profesyonel bir bilgisayarcıya.

Benim laptopumda da aynı sorun baş gösterdi son zamanlarda. İlk açılışta problem yok ama belirli bir süre sonra TDR hatası veriyor. Senin durumunla aynı.

Son aldığım hata bu bir süredir almıyordum.

@claus uzun bir süre normal çalışıp ilk defa bu şekilde hata veriyor olması donanımsal mıdır daha önce vermiyordu hiç herhangi bir performans düşüşüde yaşatmıyor normalde sadece arada bu şekilde kasıp kapanıyor.

Dosya Ekleri

• Yeni Metin Belgesi.txt
    8,6 KB · Görüntüleme: 32
Son aldığım hata bu bir süredir almıyordum.

@claus uzun bir süre normal çalışıp ilk defa bu şekilde hata veriyor olması donanımsal mıdır daha önce vermiyordu hiç herhangi bir performans düşüşüde yaşatmıyor normalde sadece arada bu şekilde kasıp kapanıyor.
Donanımsal olduğunu söylemiştik zaten. Yine ekran kartın hata vermiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı