Arkadaşlar, öncelikle herkese kolay gelsin dileklerimle başlıyorum. Windows 10'da saatin yanında gösterdiğimiz saniye, Windows 11'de gösteriliyor mu acaba, bilgisi olan var mıdır?
Ayarlar > kişiselleştirme > görev çubuğu > görev çubuğu davranışları'na gidin ve sistem tepsisi saatinde saniyeleri göster seçeneğinin yanındaki bir onay işaretini işaretleyin.
Bir de hocam bu arama çubuğunu ben yine sizin sayenizde aktif etmiştim ancak sonradan beğenmedim eski haline getirdim disable kodu ile ancak her güncelleme indirdiğinde veya vivetool ile bir kod aktif ettiğimde hep kendi kendine arama tuşuda aktif oluyor bunun çözümü var mı her seferinde tekrardan bunu kapatmaya uğraşıyorum.
Bir de hocam bu arama çubuğunu ben yine sizin sayenizde aktif etmiştim ancak sonradan beğenmedim eski haline getirdim disable kodu ile ancak her güncelleme indirdiğinde veya vivetool ile bir kod aktif ettiğimde hep kendi kendine arama tuşuda aktif oluyor bunun çözümü var mı her seferinde tekrardan bunu kapatmaya uğraşıyorum.
In this article, I will show you How to Enable Clock with Seconds in System Tray in Windows 11 25247. Microsoft finally introduced in the Build 25247 from the Dev Channel, the ability to show seconds in the System Tray of Windows 11. In this article, I will show you 2 methods to enable this
Arkadaşlar, öncelikle herkese kolay gelsin dileklerimle başlıyorum. Windows 10'da saatin yanında gösterdiğimiz saniye, Windows 11'de gösteriliyor mu acaba, bilgisi olan var mıdır?
3. parti bir yazılım olan ElevenClock ile görev çubuğundaki saat ve tarih gösterimini kişiselleştirebilirsiniz. Üstelik Türkçe! https://github.com/martinet101/ElevenClock