Çözüldü Windows 11'de Saat ve Saniye nasıl gösterilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ertuğ Eroğlu

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar, öncelikle herkese kolay gelsin dileklerimle başlıyorum. Windows 10'da saatin yanında gösterdiğimiz saniye, Windows 11'de gösteriliyor mu acaba, bilgisi olan var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ayarlar > kişiselleştirme > görev çubuğu > görev çubuğu davranışları'na gidin ve sistem tepsisi saatinde saniyeleri göster seçeneğinin yanındaki bir onay işaretini işaretleyin.
Vivetool ne güne duruyor hocam aktif ederiz siz isteyin yeter ki :D

Vallahi hocam Allah razı olsun bütün sorunlarıma cevap veriyorsunuz.

Siz moderatör olmayı düşündünüz mü hiç?

Sürümünüz güncel değildir yeni geldi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha sonra bu ayarı açın.

İşlem olumlu olursa SS atın bu özelliği merak ediyorum.
Hocam olmadı.
1669129903379.png

Bir de hocam bu arama çubuğunu ben yine sizin sayenizde aktif etmiştim ancak sonradan beğenmedim eski haline getirdim disable kodu ile ancak her güncelleme indirdiğinde veya vivetool ile bir kod aktif ettiğimde hep kendi kendine arama tuşuda aktif oluyor bunun çözümü var mı her seferinde tekrardan bunu kapatmaya uğraşıyorum.

Yeniden başlattınız mi?
Vivetool var mi hocam?

Var hocam yeniden başlattım.

Bir de hocam bu arama çubuğunu ben yine sizin sayenizde aktif etmiştim ancak sonradan beğenmedim eski haline getirdim disable kodu ile ancak her güncelleme indirdiğinde veya vivetool ile bir kod aktif ettiğimde hep kendi kendine arama tuşuda aktif oluyor bunun çözümü var mı her seferinde tekrardan bunu kapatmaya uğraşıyorum.

Var hocam yeniden başlattım.
Regedit ile açmayı deneyin

Arkadaşlar, öncelikle herkese kolay gelsin dileklerimle başlıyorum. Windows 10'da saatin yanında gösterdiğimiz saniye, Windows 11'de gösteriliyor mu acaba, bilgisi olan var mıdır?

Win 11'de öyle bir özellik yok ama 3. parti bir program ile yapabilirsiniz;

Technopat Haberler

Geri
Yukarı