Windows 11'de Secure Boot sorunundan dolayı Valorant oynayamadığım için Linux'a geçilir mi?

Kamtasya

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Merhaba RTX 3060 ekran kartım var ve anakartım Gigabyte A520M k modeli, Secure Boot açtığımda sistem görüntü vermedi servisten geleli birkaç gün oluyor Windows 11 yüklü Pop!_OS'e geçmeli miyim Valorant açar mı?

Merhaba RTX 3060 ekran kartım var ve anakartım Gigabyte A520M k modeli, Secure Boot açtığımda sistem görüntü vermedi servisten geleli birkaç gün oluyor Windows 11 yüklü Pop!_OS'e geçmeli miyim Valorant açar mı?
Açmaz. VALORANT'ın resmî Linux desteği yok.
Windows 11'den 10'a inmeyi deneyebilirsiniz.

Hocam Linux'ta Valorant açamazsın.

Secure Boot kapatmayı denediniz mi?

Temiz kurulum yapmaya üşeniyorum, bütün dosyalarım şifreler programlar dahil Windows 10'a dönebilir miyim (not: Geri dön deaktif.)
Formatla inmeniz gerekir. Hepsini bir USB'ye veya HDD/SSD'ye yedekleyin.
Temiz kurulum çok kolay, ihtiyacınız olan tek şey 8 GB depolamalı bir USB.

Temiz kurulum yapmaya üşeniyorum, bütün dosyalarım şifreler programlar dahil Windows 10'a dönebilir miyim (not: Geri dön deaktif.)

Şu an Valorant'ın açılmamasının sebebi ne?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı