Windows 11'de sistem yavaş çalışıyor

ibocuq

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
NVIDIA RTX 3060
İşlemci
12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12400F 2.50 GHz
Merhaba yakın zaman içinde şöyle bir konu paylaştım.
RTX 3060 sisteme Windows 10 kurduktan sonra çok yavaşladı.
Adlı konu paylaştım. Geri Windows 11'e geçtim. Çok yavaşladı. Format attım. Çok daha yavaşladı. İlk günkü haline nasıl getirebilirim? İlla bilgisayarcıya mı götürmem lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba yakın zaman içinde şöyle bir konu paylaştım.
RTX 3060 sisteme Windows 10 kurduktan sonra çok yavaşladı.
Adlı konu paylaştım. Geri Windows 11'e geçtim. Çok yavaşladı. Format attım. Çok daha yavaşladı. İlk günkü haline nasıl getirebilirim? İlla bilgisayarcıya mı götürmem lazım?

Temiz kurulum yaptığından emin misin? Eğer temiz kurulum yapmıyorsan sistemine art arda Windows kurmuş olabilirsin
Temiz kurulum:
Windows 10-11 ISO dosyasını indir.
Rufus programını indir.
ISO dosyasını Rufus ile flash belleğe yaz.
Kurulum yaparken C diskini komple temizle.

Temiz kurulum yaptığından emin misin? Eğer temiz kurulum yapmıyorsan sistemine art arda Windows kurmuş olabilirsin.
Temiz kurulum:
Rufus programını indir.

Teşekkürler.

Temiz kurulum yaptığından emin misin? Eğer temiz kurulum yapmıyorsan sistemine art arda Windows kurmuş olabilirsin.
Temiz kurulum:
Rufus programını indir.

Bende C ve D diskleri var hangisini seçmeliyim?

Son düzenleme:
Teşekkürler.

Bende C ve D diskleri var hangisini seçmeliyim?

Windows hangi bölüme kurulu ise o alanı biçimlendir format esnasında. Aşaağıdaki görsel format esnasında disk bölümlerini gösterir. Görselden örnek vereyim. Mesela görselde sürücü 0 bölüm 3 alanında Windows kurulu o bölümü seçip aşağıdaki biçimlendir butonuna basmalısın. Windows'u kurduğun (önceden) bölümü biçimlendirdikten sonra kuruluma o alanı seçip devam etmelisin.

Dosya Ekleri

• resim_2023-06-27_170244272.png
    resim_2023-06-27_170244272.png
    352,3 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
Windows hangi bölüme kurulu ise o alanı biçimlendir format esnasında. Aşaağıdaki görsel format esnasında disk bölümlerini gösterir. Görselden örnek vereyim. Mesela görselde sürücü 0 bölüm 3 alanında Windows kurulu o bölümü seçip aşağıdaki biçimlendir butonuna basmalısın. Windows'u kurduğun (önceden) bölümü biçimlendirdikten sonra kuruluma o alanı seçip devam etmelisin.

Hocam peki USB belleğin içinde önemli bilgiler varsa ve biz o bellek ile ISO kurduk oradaki bilgiler gider mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı